22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Λανσάρισμα το 2025 για το Samsung Galaxy Ring

    Πριν από λίγους μήνες, η Samsung παρουσίασε τις νέες foldable συσκευές της στο πλαίσιο του Galaxy Unpacked, δίνοντας “τροφή” στις φήμες που ήθελαν την είσοδο του τεχνολογικού “γίγαντα” της Νότιας Κορέας στον κόσμο των “έξυπνων” δακτυλίων. Σχετικό δημοσίευμα του The Elec μάλιστα, υπαινίχθηκε ότι η Samsung είναι πιθανό να εξετάσει το ενδεχόμενο χρήσης πλακετών από την ιαπωνική Meiko για το φημολογούμενο «Galaxy Ring».

    Ωστόσο, μια νέα έκθεση αναφέρει τώρα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του wearable μπορεί να μετατεθεί για το τρίτο τρίμηνο του 2024 ή στις αρχές του 2025. Όπως ένα smartwatch, το Galaxy Ring αναμένεται να προσφέρει λειτουργίες όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση βημάτων και καταγραφή προπόνησης, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη οθόνης. Οι φήμες αναφέρουν ότι το smart ring βρίσκεται σε προχωρημένα στάδια ανάπτυξης και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη για να καλύψει το διαφορετικό πάχος δακτύλων. Η Samsung μπορεί να συνεργαστεί με προμηθευτές όπως η «Doosung Tech» και η «Korea Seongjeon» για διαφορετικά εξαρτήματα.

    Σημειώνεται ότι, αν η Samsung σκοπεύει να λανσάρει το “έξυπνο” δαχτυλίδι με ιατρική πιστοποίηση, όπως το Galaxy Watch, ίσως χρειαστεί να παρατείνει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη του ίδιου του προϊόντος διαρκεί 7-8 μήνες και η ιατρική έγκριση προσθέτει περίπου ένα άλλο έτος στο χρονοδιάγραμμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Apple: Έρχονται προσεχώς νέα tablets (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles