15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Gamescom 2023: Επίσημο live-action trailer αποκτά το Starfield

    Η κυκλοφορία του Starfield έχει σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των gamers για φέτος. Πλέον, βρισκόμαστε μια ανάσα από το λανσάρισμα του Σεπτεμβρίου και ο ενθουσιασμός για το sci-fi RPG της Bethesda έχει εκτοξευτεί.

    Στο πλαίσιο του Gamescom 2023 είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να δούμε ένα επικό live-action trailer για το Starfield, το οποίο ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη. Η εταιρεία, σε σχετική ανακοίνωση, ανέφερε σχετικώς:

    “Για να ξεκινήσει το Gamescom, η Bethesda Game Studios αποκάλυψε το Starfield Official Live Action Trailer, παρέχοντας μια ματιά στο θαύμα και το μυστήριο που το Constellation είναι έτοιμο να ανακαλύψει στο Starfield.”

    Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ενότητα σχολίων του trailer είναι γεμάτη θετικά σχόλια και αιτήματα από θαυμαστές που ζητούν απεγνωσμένα μια τηλεοπτική σειρά!

    Το Starfield έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Σεπτεμβρίου 2023 και θα φτάσει σε PC και Xbox Series X|S. Εκτός αν έχετε προπαραγγείλει την έκδοση Premium ή Constellation. Αν ναι, τότε η ημερομηνία κυκλοφορίας σας είναι η 1η Σεπτεμβρίου. Το Starfield θα κυκλοφορήσει επίσης στο Xbox Game Pass.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Assassin’s Creed Mirage: Νέο trailer παρουσιάζει στους fans τη μεσαιωνική Βαγδάτη

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles