23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Garmin Vivoactive 5: Το πρώτο smartwatch με λειτουργία αμαξιδίου

    Το πρώτο ρολόι με λειτουργία αμαξιδίου είναι γεγονός, καθώς το νέο Garmin Vivoactive 5, όπως και το Venu 3 που κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα από τη Garmin, επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν τις καθημερινές ωθήσεις και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μετατόπισης βάρους και εξειδικευμένες αθλητικές εφαρμογές και ασκήσεις, με την Garmin Greece να επιλέγει την Ποθητή Κυνηγοπούλου ως την πρώτη ερασιτέχνιδα αθλήτρια που θα το δοκιμάσει στην Ελλάδα.

    Η Ποθητή είναι μια νεαρή κοπέλα η οποία είδε πριν μερικά χρόνια τη ζωή της να αλλάζει ριζικά εξαιτίας ενός προβλήματος στη σπονδυλική στήλη. Το αμαξίδιο έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς της, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής της. Έτσι, προβάλλοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα άτομο με αναπηρία στην καθημερινότητά του, κατάφερε να εμπνεύσει πολλά ακόμη άτομα που χρησιμοποιούν αμαξίδιο και έρχονται και στη δική τους ζωή αντιμέτωπα με κάποιας μορφής αποκλεισμό.

    Το vívoactive 5, διαθέτει φωτεινή AMOLED οθόνη αφής και είναι σχεδιασμένο για να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Διαθέτοντας μία σειρά από λειτουργίες για την υγεία, μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν περισσότερα για το σώμα τους, να τους καθοδηγήσει σε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής και να τους υποστηρίξει στους στόχους ευεξίας τους. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 11 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη φόρτιση του ρολογιού τους κάθε βράδυ και έτσι μπορούν να λάβουν πολύτιμές μετρήσεις για την υγεία τους όλο το 24ωρο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μετρήσεις όπως στρες, αποθέματα ενέργειας Body Battery™ και ύπνο με εξατομικευμένη συμβουλευτική και εντοπισμό σύντομου μεσημεριανού ύπνου.

    Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη δημιουργία αυτών των λειτουργιών, οι αλγόριθμοι ορισμένων υπαρχουσών λειτουργιών τροποποιήθηκαν, ώστε να βελτιστοποιήσουν τη χρησιμότητα τους για τους χρήστες αμαξιδίων.

    Η Garmin ενισχύει με τις πρωτοβουλίες της ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, υποστηρίζοντας ανθρώπους που αποτελούν μέσα από τον καθημερινό τους αγώνα, τη δύναμη ψυχής τους και το θάρρος που επιδεικνύουν απέναντι στις προκλήσεις, παράδειγμα για όλους.

    Διαβάστε επίσης:

    Wave Keys: Tα νέα εργονομικά πληκτρολόγια της Logitech ενισχύουν την άνεση και την ευεξία των εργαζομένων!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles