18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Γιατί ο Elon Musk κάνει «like» σε τρανσφοβικές αναρτήσεις

    Σε ένα μάλλον «αφιλόξενο» περιβάλλον για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, φαίνεται να μετατρέπεται το Twitter. Παλαιοτέρα η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική καθώς αποτελούσε ένα ακμάζον κοινωνικό οικοσύστημα που σε καμία περίπτωση δεν «ευλογούσε» την τρανσφοβία, τον ρατσισμό και τις άλλες μορφές παρενόχλησης.

    Η αρχή στην αλλαγή κατεύθυνση της πλατφόρμας έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν το Twitter αφαίρεσε «σιωπηρά» όλα τα μέτρα που προστάτευαν τα τρανς άτομα από τη ρητορική μίσους, ενώ ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Twitter, Ελον Μασκ, δήλωνε «ανερυθρίαστα» ότι οι πάροχοι φροντίδας των τρανς νέων «θα πρέπει να τιμωρούνται με ισόβια φυλάκιση».

    Και όλα αυτά συμβαίνουν, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Musk έχει μια τρανς κόρη, η οποία άλλαξε νόμιμα το όνομα και το φύλο της πέρυσι. Όπως η ίδια είχε δηλώσει αυτό συνέβη «λόγω του ότι δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα και δεν επιθυμώ να σχετίζομαι με αυτόν με κανέναν τρόπο».

    Επιπρόσθετα, και παρά το ότι από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της πλατφόρμας, ο Ελον Musk δηλώνει ασταμάτητα ότι είναι… ταγμένος στην υπεράσπιση της «ελευθερίας του λόγου», δεν έχασε την ευκαιρία.. καθώς διανύουμε τον Μήνα Υπερηφάνειας, να τον γιορτάζει με τον δικό του τρόπο, προωθώντας και κάνοντας «like» σε διάφορα τρανσφοβικά σχόλια.

    Διαβάστε επίσης: Πως να «θολώσετε» τα πρόσωπα των παιδιών σας σε φωτογραφίες

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles