23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Google: Αποκάλυψε το design των Pixel 8 και Pixel 8 Pro

    Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του iPhone 15 και σίγουρα οι επερχόμενες συσκευές παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που θα λανσάρει νέα smartphones αυτό το διάστημα, καθώς και η Google σύντομα θα παρουσιάσει τα νέα Pixels. 

    Η εταιρεία μάλιστα αποφάσισε να προσφέρει μια μικρή γεύση των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, με σχετική ανάρτηση στο YouTube, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους ότι οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή την ίδια μέρα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Το video της Google επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο design και τα χρώματα, αφού δεν προσφέρει λεπτομέρειες για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τα specs της νέας της σειράς.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Σύμφωνα με τις διαρροές του προηγούμενου διαστήματος, αναμένεται το Pixel 8 να έρθει με temperature sensor, physical SIM slot και να διατίθεται σε 3 χρώματα. Το high-end μοντέλο Pixel θα διαθέτει main κάμερα των 50-megapixel (για 50% περισσότερο φως) και ultrawide κάμερα 64-megapixel κατασκευασμένη από τη Sony. Επιπροσθέτως, έχει εφοδιαστεί με μεγάλη μπαταρία 5,000 mAh και 27W max charging.

    Υπενθυμίζεται ότι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

    Διαβάστε επίσης:

    LG Booth Tour @IFA 2023: Γιατί… Life’s Good και στο Βερολίνο! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles