23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Google: Τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL έχουν θύρα ήχου και βρίσκεται στο …USB-C Port

    Σε απάντηση σε όλους τους χρήστες οι οποίοι εξέφρασαν την κριτική τους για την απόφαση της εταιρείας να αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών 3.5mm από τα Pixel 2, o Orrin Hancock, Pixel/Nexus Community Manager της Google, ανέφερε σε πρόσφατη δημοσίευσή του ότι οι νέες συσκευές έρχονται με θύρα ήχου, απλά αυτή μετακινήθηκε στο USB-C port. Προσθέτει δε ότι ορισμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές έχουν στραφεί σε αυτήν την επιλογή.

    pixel-2-xl-640x620

    Ο Hanrock επισημαίνει ότι η Google επέλεξε να αφαιρέσει το παλαιότερο standard από τις νέες συσκευές της, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στους καταναλωτές μία ακουστική εμπειρία υψηλότερου επιπέδου μέσω της USB Type-C υποδοχής. Ο ίδιος συμπληρώνει ότι η απουσία υποδοχής 3.5mm είναι μία κίνηση που οδηγεί προς ένα “bezel-less” μέλλον, καθώς η δημιουργία μίας συσκευής με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη της είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί διατηρώντας τη συγκεκριμένη υποδοχή.

    google pixel 2

    Να σημειωθεί ότι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL περιλαμβάνουν στη συσκευασία τους και έναν αντάπτορα που μετατρέπει τη θύρα USB-C σε θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη δημοσίευση του Hanrock στις σελίδες υποστήριξης της Google.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles