22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    H Respawn/ΕΑ ανακοίνωσαν ότι έχουν στα σκαριά 3 νέα Star Wars games!

    Η Respawn, δημιουργός εταιρεία ανάπτυξης του Apex Legends και Titanfall όπως όλα δείχνουν έχει πάρει επ’ ώμου το Star Wars license, για αυτό και όπως έγινε γνωστό ετοιμάζει τρία νέα games που αντλούν τη θεματολογία τους από το πλούσιο σύμπαν του Star Wars. Συγκεκριμένα, η Respawn ετοιμάζει για λογαριασμό της EA το sequel στο εξαιρετικά πετυχημένο Star Wars Jedi Fallen Order που κυκλοφόρησε το 2019, ενώ παράλληλα αναπτύσσει ένα first-person shooter και ένα strategy game. Ο πρώην Game Director του God of War 3, Stig Amussen, είναι ο επικεφαλής του development για το νέο Fallen Order, ενώ ο Peter Hirschmann, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τα Star Wars: Battlefront και τα Force Unleashed επιβλέπει το ανώνυμο μέχρι στιγμής first-person shooter. Τέλος, το development του strategy game έχει αναλάβει το νέο studio Bit Reactor, το οποίο αποτελείται από βετεράνους προγραμματιστές με θητεία στα XCOM 2 και XCOM: Enemy Unknown.

    Από την παραπάνω λίστα βέβαια απουσιάζει ένα τρίτο Star Wars: Battlefront game, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της ΕΑ. Φυσικά, η ΕΑ δεν είναι η μόνη που ασχολείται με το franchise του Star Wars, καθώς η BioWare μαζί με την Aspyr δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη του remake του Star Wars: Knights of the Old Republic (PC και PS5), η Zynga ετοιμάζει το Star Wars: Hunters, ένα free-to-play multiplayer game που θα κυκλοφορήσει σε iOS, Android και Nintendo Switch, ενώ τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην Quantic Dream, η οποία αναπτύσσει το Star Wars Eclipse, έναν τίτλο που θα εστιάζει στην High Republic era.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles