18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Hands-on με τις θήκες της VRSDesign για το Samsung Galaxy S9+

    Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ είναι συσκευές αρκετά ευαίσθητες σε πτώσεις, λόγω της μεγάλης επιφάνειάς τους από γυαλί και φυσικά λόγω της οθόνης που καλύπτει όλο το πλάτος της πρόσοψης, με κυρτό γυαλί στις άκρες. Επιπλέον είναι αρκετά… γλιστερές συσκευές, οπότε μια θήκη είναι “must” από την πρώτη μέρα που τις βγάζετε από το κουτί τους, εκτός αν είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό και τα χέρια σας…

    70748_1525697290-full

    Οι θήκες της VRSDesign είναι γνωστή και αξιόπιστη λύση και τις βρίσκουμε στο Canguro.gr, το οποίο μας έστειλε μερικά διαφορετικά σχέδια για δοκιμή με το Galaxy S9+ μας. Μια soft case, δύο hard cases, μια διάφανη hard case και μια δερμάτινη flip/wallet case έφτασαν και θα τις δείτε όλες στο video που ακολουθεί.

    Σε γενικές γραμμές, οι θήκες μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα χωρίς να προκαλούν φθορές στη συσκευή, όμως αφού μπουν, εφαρμόζουν αρκετά καλά και παραμένουν στη θέση τους σε κάθε περίπτωση. Διαθέτουν ειδικά, μικρά εξογκώματα στο πάνω και κάτω μέρος τα οποία δεν γίνονται αντιληπτά εύκολα με το μάτι ή κατά τη χρήση, αλλά μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια αν η συσκευή σας πέσει με την πρόσοψη προς τα έδαφος! Παράλληλα, αυξάνουν σημαντικό το διαθέσιμο grip, ενώ προστατεύουν την κάμερα, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στην περιοχή εκείνη (heart rate sensor κ.λπ.).

    Θα βρείτε τις θήκες VRSDesign για το Samsung Galaxy S9+ αλλά και πολλά ακόμη smartphones στο www.canguro.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles