23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    House of Gucci: Απειλούν να κινηθούν νομικά οι κληρονόμοι του διάσημου οίκου

    Η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ “House of Gucci” αποτελεί μια από τις πολυσυζητημένες ταινίες της περιόδου. Ηχηρά ονόματα όπως η Lady Gaga, ο Άνταμ Ντράιβερ, ο Τζάρεντ Λέτο και ο Αλ Πατσίνο ενσαρκώνουν τα μέλη της οικογένειας Gucci, αναβιώνοντας ένα από τα πιο συνταρακτικά γεγονότα που βίωσε η Ιταλία τη δεκαετία του 1990, τη δολοφονία του κληρονόμου Μαουρίτσιο.

    Όμως, παρά την επιτυχημένη μέχρι στιγμής πορεία της ταινίας, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Οι κληρονόμοι του ιταλικού οίκου μόδας Gucci απείλησαν να κινηθούν νομικά σε βάρος της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ “House of Gucci”, την οποία κατηγορούν ότι περιγράφει τα μέλη της οικογένειας ως «χούλιγκαν».

    Η ταινία διηγείται την ιστορία της δολοφονίας του κληρονόμου του ιταλικού οίκου, για την οποία έδωσε εντολή η πρώην σύζυγός του Πατρίτσια Ρετζιάνι.

    Η ανακοίνωση της οικογένειας

    «Η οικογένεια Gucci επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για να προστατεύσει το όνομα και την εικόνα της, όπως και εκείνη των κοντινών της» ανθρώπων, αναφέρεται σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε από το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, την οποία υπογράφουν οι κληρονόμοι του Aldo, του ιδρυτή του διάσημου οίκου μόδας.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Red Notice

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles