18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    House of the Dragon 2: Ένας «αιματηρός» πόλεμος συγκλονίζει το Westeros (trailer)

    Το House of the Dragon αποτελεί μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ τον προηγούμενο χρόνο από τους fans του Game of Thrones και ευτυχώς δεν επηρεάστηκε από τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Hollywood που έφερε τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των σειρών το προηγούμενο διάστημα.

    Έτσι τώρα μπορούμε να δούμε το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν, το οποίο μας προετοιμάζει για τον «αιματηρό» πόλεμο που έρχεται στο Westeros μεταξύ των Targaryens και των Hightowers. Το σύντομο clip αποκαλύπτει την επιστροφή πολλών γνωστών ηρώων στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy), Alicent Hightower (Olivia Cooke), Otto Hightower (Rhys Ifans) και Daemon Targaryen (Matt Smith).

    Η 2η σεζόν ξεκινά μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της Rhaenyra, πρίγκιπα Lucerys “Luke” Velaryon (Elliot Grihault), στα χέρια του γιου της Alicent, Prince Aemond (Ewan Mitchell). Ο Luke και ο δράκος του πέθαναν. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με μια τραγική αποβολή που είχε βιώσει η Rhaenyra (η οποία φαινόταν πρόθυμη να επιλέξει την ειρήνη παρά τον πόλεμο μετά το θάνατο του πατέρα της), την έκαναν λαχταρά αίμα.

    Στο teaser, η πριγκίπισσα Rhaenys (Eve Best) προειδοποιεί τη Rhaenyra τι πρόκειται να ακολουθήσει καθώς αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ αυτής και της Alicent. «Δεν υπάρχει πόλεμος τόσο μισητός για τους Θεούς όσο ένας πόλεμος μεταξύ συγγενών», λέει η Rhaenys καθώς εμφανίζονται διάφορα αποσπάσματα σκηνών από τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων αρκετών έντονων πλάνων στο πεδίο της μάχης. «Και κανένας πόλεμος τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Fallout: Δείτε το πρώτο φανταστικό trailer!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles