23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Πώς ακριβώς δουλεύουν οι ψηφιακές κάμερες; Ο James May του Top Gear, σου εξηγεί (video)

    Ο James May, γνωστός από την εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear είναι nerd. Λατρεύει την τεχνολογία και σε ένα απίθανο βίντεο, μας εξηγεί πώς ακριβώς δουλεύουν οι ψηφιακές κάμερες

    Ο James May δεν γνωρίζει καλά μόνο από αυτοκίνητα. Αγαπά την τεχνολογία και την μελετά σε κάθε ευκαιρία. Αυτός ίσως και να είναι ο λόγος που είναι ο πιο ήσυχος και μετριοπαθής από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Top Gear και σαν γνήσιος geekης να μηχανεύεται διάφορους τρόπους να πετύχει στις προκλήσεις.

    James_May_on_digital_cameras

    Ο May συνεργάζεται με τους παραγωγούς ενός απίθανου καναλιού στο Youtube, το Head Squeeze, το οποίο είναι χρήσιμο να παρακολουθείτε αν θέλετε να «μαθαίνετε» καινούρια πράγματα. Στην τελευταία τους συνεργασία, ο May εξηγεί στο σύντομο βίντεο, πώς ακριβώς δουλεύουν οι ψηφιακές κάμερες. Τι άλλαξε από τις συμβατικές, αναλογικές κάμερες, πώς επεξεργάζεται τις λήψεις που κάνουμε ο αισθητήρας που χρησιμοποιούν οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές και πώς «μεταφράζει» τις εικόνες προκειμένου να έχουμε εμείς στα χέρια μας τα ψηφιακά αρχεία από τα selfies και τις γάτες μας.

    Απολαύστε τον:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles