23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    HP Spectre x360 15: Tο πιο ισχυρό Spectre!

    Κομψά επανασχεδιασμένο για ενισχυμένη θερμική απόδοση, το HP Spectre x360 15 είναι το πιο ισχυρό Spectre της HP μέχρι στιγμής, το οποίο υποστηρίζει τη 10η γενιά επεξεργαστών i7 της Intel Core με NVIDIA GeForce graphics και έως 17 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

    Με αναλογία οθόνης-πλαισίου 90%, οθόνη 4K OLED 15,6 ιντσών [i] με DCI-P3 και μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων κατά 30% [ii], μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικές εικόνες και ζωντανά χρώματα όπως ποτέ πριν.

    Βιώστε σχεδόν τρεις φορές αυξημένη ταχύτητα μεταφοράς αρχείων με το Intel® Wi-Fi 6 (gig +) σε σχέση με το Wi-Fi 5 [iii] και προσαρμόστε τις προτεραιότητες δικτύου και τις ρυθμίσεις μέσω του Network Booster στο HP Command Center.

    Με έξι στους δέκα καταναλωτές να καλύπτουν την κάμερα του φορητού υπολογιστή τους για να αισθάνονται πιο ασφαλείς [iv], η συσκευή διαθέτει τη μικρότερη κάμερα IR της HP στα 2,2 mm. Ο διακόπτης HP Webcam Kill Switch, το ειδικό κουμπί για τη σίγαση του μικροφώνου, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλάι του πληκτρολογίου, το Express VPN και το LastPass αποτελούν ενισχυμένα στοιχεία ασφαλείας έτσι ώστε να δημιουργείτε και καταναλώνετε περιεχόμενο όποτε και όπου θέλετε με ασφάλεια.

    [i] Το 4k περιεχόμενο απαιτείται για την προβολή 4k εικόνων

    [ii] Όλες οι προδιαγραφές απόδοσης αντιπροσωπεύουν τις τυπικές προδιαγραφές που παρέχονται από τους κατασκευαστές εξαρτημάτων της HP. H πραγματική απόδοση μπορεί να ποικίλει είτε υψηλότερη είτε χαμηλότερη

    [iii] Βασισμένο στις ελάχιστες απαιτήσεις 160MHz Wi-Fi 5 80 MHZ και Wi-Fi 6 κατά τη μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο συσκευών που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο δρομολογητή. Απαιτεί ασύρματο δρομολογητή, που πωλείται ξεχωριστά, ο οποίος υποστηρίζει 802.11ax (Wi-Fi 6). Διατίθεται μόνο σε χώρες όπου υποστηρίζεται το 802.11ax

    [iv] HP Webcam Survey, Ιούνιος, 2019

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles