23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC δε θα αναβαθμίσει ξανά τα One X και One X+

    Αν είστε κάτοχος της πρώην ναυαρχίδας της HTC, μάλλον είστε αρκετά ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και την αντοχή της στο χρόνο, αλλά δε θα πρέπει να περιμένετε πολλά περισσότερα από εδώ και πέρα.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως τα One X και One X+ δε θα λάβουν άλλα firmware updates στο μέλλον, κάτι που σημαίνει πως τα όνειρα των χρηστών για Android 4.3 Jelly Bean ή 4.4 KitKat θα παραμείνουν…όνειρα. Πιό συγκεκριμένα, γράφτηκαν τα εξής: «Επιβεβαιώνουμε πως το HTC One X+ θα παραμείνει στην τρέχουσα έκδοση λογισμικού, Android 4.2.2 και Sense 5. Κατανοούμε πως η εξέλιξη αυτή θα δυσαρεστήσει κάποιους, αλλά οι πελάτες μας πρέπει να αισθάνονται βέβαιοι πως σχεδιάσαμε και τις δύο συσκευές για βελτιστοποίηση με τις καταπληκτικές εμπειρίες κάμερας και ήχου».

    htc-one-x-no-update

    Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από την HTC UK, μετά από σχετικό ερώτημα χρήστη. Αν, λοιπόν, θέλετε κάποια στιγμή να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρουν οι νεότερες εκδόσεις του Android OS με κάποια συσκευή της HTC, θα χρειαστεί να καταφύγετε στο root και κάποια custom ROM ή απλά σε ένα νεότερο μοντέλο της (όπως το One).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles