18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Huawei nova 11 SE: Κυκλοφόρησε στην Κίνα και ξεχωρίζει για την κάμερα των 108MP!

    H σειρά nova της Huawei πάντοτε απευθύνεται σε ένα πιο δυναμικό και νεανικό κοινό, καθώς προσφέρει εξαιρετικό performance με budget-friendly τιμή. Πρόσφατα, ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας κυκλοφόρησε στη χώρα του Κόκκινου Δράκου, το nova 11 SE, μια συσκευή που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον στους λάτρεις της προσιτής κατηγορίας.

    Σύμφωνα με τα specs που είδαν το φως της δημοσιότητας, το nova 11 SE διαθέτει στην καρδιά του ένα Snapdragon 680 chipset, το οποίο είναι χρονισμένο στα 2.4GHz και φυσικά δεν διαθέτει (επίσημα) 5G υποστήριξη, φέροντας ένα LTE-Only chip. Σε ότι έχει να κάνει με το display του, εδώ η Huawei προτίμησε ένα OLED panel στα 10 bit ανάλυσης Full HD+, με refresh rate στα 90Hz, καλύπτοντας το 100% του χρωματικού φάσματος του DCI-P3.

    Σε επίπεδο εμφάνισης, το nova 11 SE αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά λεπτό, με ένα εξαιρετικά “thin” σώμα που αγγίζει τα 7.39mm, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ζυγίζει κοντά στα 186 γραμμάρια, φέροντας μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.500mAh. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει φόρτιση στα 66W, με τους υπευθύνους της Huawei να αναφέρουν ότι η συσκευή μπορεί να φτάσει από το 0 στο 100% μέσα σε μόλις 32 λεπτά. Επιπλέον, η επιλογή ενός main camera sensor με ανάλυση στα 108MP σίγουρα αποτελεί ένα ισχυρό δέλεαρ για τους λάτρεις της mobile φωτογραφίας, ενώ η selfie cam είναι στα 32MP.

    Η συσκευή στηρίζεται στο HarmonyOS 4, με την Huawei μάλιστα να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτή τη χρονική στιγμή η οικογένεια των Harmony-based συσκευών ανέρχεται σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές. Τέλος, η συσκευή διαθέτει NFC chip, αλλά και δυνατότητα για dual nano SIM slot, μαζί με under-display fingerprint scanner.

    To nova 11 SE πρόκειται να κυκλοφορήσει σε πράσινο, λευκό και μαύρο χρώμα και θα κοστίζει 257 ευρώ για την έκδοση των 256GB και 285 ευρώ για την έκδοση των 512GB. Τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κίνα και σε πώληση αναμένεται να τεθεί στις 3 Νοεμβρίου.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles