22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Humane Ai Pin: Το mini gadget που έρχεται να αντικαταστήσει τα κινητά

    Το Ai Pin, το νέο gadget της Humane που ελπίζει να αντικαταστήσει τα κινητά, κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά αυτές τις μέρες και έχει καταφέρει ήδη να κεντρίσει το ενδιαφέρον των tech lovers. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, η mini αυτή συσκευή κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια και απαιτεί μηνιαία συνδρομή για data.

    Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, το Ai Pin είναι μια μικρή, χωρίς οθόνη συσκευή περίπου στο μέγεθος ενός κράκερ, που θα έχει μια κάμερα, ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο, μια ποικιλία αισθητήρων και έναν προβολέα λέιζερ. Θα συνδέεται στα ρούχα του χρήστη μαγνητικά και θα έχει ένα Snapdragon chip από την Qualcomm που θα του δώσει «ταχύτητα επιπέδου smartphone, συνδεσιμότητα, δυνατότητες κάμερας και ασφάλεια».

    Η μυστηριώδης συσκευή βρίσκεται υπό ανάπτηξη εδώ και χρόνια, αλλά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες από τον Imran Chaudhri στο TEDx στο Βανκούβερ του Καναδά.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Τα πλήρη χαρακτηριστικά του Humane Ai Pin, «του πρώτου σχεδιασμένου ειδικά για την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για τη μετα-έξυπνη εποχή των φορητών υπολογιστών» θα αποκαλυφθούν πλήρως στις 9 Νοεμβρίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρώτο “κράτος” ΑΙ – Ερωτήματα εγείρει πλωτό data center με 10.000 Nvidia H100 GPUs

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles