23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Conceptum Α.Ε. κλέβει την παράσταση στο Gameathlon 2020 Winter Εdition με τα gaming brands της!

    Στο Gameathlon 2020 Winter Edition έγινε πραγματικά… χαμός, καθώς μικροί και μεγάλοι gamers έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους χώρους του Tae Kwon Do. Σούπερ διαγωνισμοί, cosplayers & artists, μοναδικά shows και happenings, αλλά και εντυπωσιακά gaming tournaments! Από το μοναδικό αυτό event δεν θα μπορούσε να λείπει η Conceptum A.Ε. με τα μοναδικά gaming brands, τα οποία δίνουν στους gamers τα πιο σούπερ gaming όπλα!

    • Black Dragon (https://www.instagram.com/blackdragongaming): το brand της Conceptum A.E. σχεδιασμένο από gamers για gamers παρέχοντας ποικιλία περιφερειακών κονσόλας, όπως το ασύρματο χειριστήριο PS4 που πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα COSMOTE-GERMANOS και το μοναδικό GAMING STARTER KIT με μηχανικό outemu blue switches πληκτρολόγιο, ποντίκι, ακουστικά και mousepad.
    • 8BitDo (https://www.instagram.com/8bitdo_gr): η νέα πρόταση της CONCEPTUM A.E. που έχει αποκλειστικά της διανομή της στην Ελλάδα. Τα περιφερειακά της 8BitDo συνδυάζουν την νοσταλγία με την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής τους. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα 1st party controllers εταιρειών όπως η SONY, Microsoft και Nintendo, ενώ παρέχουν υψηλή συνβατότητα με κονσόλες και λειτουργικά.
    • BenQ/Zowie Monitors: τα monitors της BenQ για καθημερινό gaming ήταν και αυτά στο περίπτερο της εταιρείας για να τα δει το κοινό. Επιπλέον, τα monitors Zowie που προορίζονται κυρίως για να καλύψουν τους e-sports pro gamers, αλλά και τους enthusiasts ήταν διαθέσιμα από την εταιρεία για hands on experience.
    • Zowie Accessories: τέλος η εταιρεία, παρουσίασε στο κοινό τα Zowie esports gaming accessories ιδανικά για τους pro esports gamers, που θα διαθέσει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά από αρχές Φεβρουαρίου 2020.

    Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα σχετικά με το gaming brands της CONCEPTUM A.E και να έχει hands-on εμπειρία με τις προτάσεις της κάθε κατηγορίας. Όλα τα προϊόντα της CONCEPTUM A.E. μπορείτε να τα βρείτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα όπως είναι το www.market24.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles