21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

  Η Cysoft λανσάρει νέα εταιρική ιστοσελίδα

  Η Cysoft ΕΠΕ, ανακοινώνει την ανανέωση της διαδικτυακής της παρουσίας, με το λανσάρισμα της νέας, επίσημης ιστοσελίδας της. Με σύγχρονη αρχιτεκτονική κι εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία ο ανακατασκευασμένος ιστότοπος της Cysoft αποτυπώνει τη φιλοσοφία και αναδεικνύει το κύρος μιας εταιρείας Πληροφορικής με ανοδική εξέλιξη και σταθερή ανάπτυξη, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις.

  Διαθέτει φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, παρέχοντας στους χρήστες μια εξιδανικευμένη εμπειρία πλοήγησης. Πιο συγκεκριμένα, ο επισκέπτης, μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για το σύνολο των τεχνολογικών λύσεων διαχείρισης και ασφάλειας υποδομών και συστημάτων IT και OT που παρέχει η εταιρεία, καθώς επίσης και για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Cysoft που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών κάθε επιχείρησης, από μικρού και μεσαίου μεγέθους, μέχρι μεγάλους οργανισμούς.

  Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται επίσης στις τεχνολογικές ανάγκες που εντοπίζονται σε κάθετες αγορές, όπως η Ναυτιλία, η Ενέργεια, οι Τηλεπικοινωνίες κ.α. Παράλληλα, με απλό και κατανοητό τρόπο αναλύονται οι σύγχρονες προκλήσεις κι ευκαιρίες που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Μηχανική Μάθηση, το Internet of Things κ.α.

  Στο πλούσιο ενημερωτικό υλικό που αναρτάται σταδιακά στο νέο ιστότοπο της Cysoft, συμπεριλαμβάνεται ενδιαφέρουσα αρθρογραφία για τα τεχνολογικά τεκτενώμενα, case studies από projects που έχουν υλοποιηθεί, videos με παρουσιάσεις λύσεων και προϊόντων, χρηστικά e-books, μελέτες και infographics, καθώς επίσης και ενημέρωση για τα webinars και events που διοργανώνει η Cysoft και οι τεχνολογικοί συνεργάτες της.

  Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας ιστοσελίδας της Cysoft, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αλέξια Χριστοφή, ανέφερε: «Τα τμήματα IT των επιχειρήσεων και οργανισμών, καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως η απομακρυσμένη εργασία, η μετάβαση σε cloud και υβριδικά περιβάλλοντα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός κ.α. Εξάλλου, επιχειρήσεις χωρίς εσωτερικά τμήματα IT ή κατάλληλη υποδομή, αναζητούν λύσεις cloud ή διαχειριζόμενες υπηρεσίες, για να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και να παραμένουν ανταγωνιστικές. Σε μια εποχή, λοιπόν, όπου οι απαιτήσεις για την ασφάλεια και διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων και κρίσιμων υποδομών αυξάνονται διαρκώς, η Cysoft διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση αλλά και την τεχνολογία, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους…», και πρόσθεσε: «Είμαστε διαρκώς στο πλευρό των πελατών μας φροντίζοντας να κάνουμε τη δουλειά τους πιο εύκολη και ασφαλή. Πιστεύουμε ότι μέσω της νέας μας ιστοσελίδας, θα μας γνωρίσουν ακόμα καλύτερα και θα βρουν εύκολα τις λύσεις και υπηρεσίες που αναζητούν».

  Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Cysoft, κ. Ανδρέας Καραντώνης, δήλωσε: «Προχωρήσαμε στην ανακατασκευή του εταιρικού μας ιστότοπου με στόχο να αναδείξουμε την ανανεωμένη εικόνα, τις αξίες και την αναπτυξιακή πορεία της Cysoft, μέσα από ένα σύγχρονο και καλαίσθητο website. Παράλληλα, επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν κόμβο πληροφόρησης με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα ανατροφοδοτείται διαρκώς με χρηστικό περιεχόμενο από τις δράσεις της εταιρείας και των τεχνολογικών μας συνεργατών. Θεωρούμε ότι, το τελικό αποτέλεσμα μιας δουλειάς που υλοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου εσωτερικά, αποσαφηνίζει την εταιρική ταυτότητα και το επιχερηματικό μοντέλο της Cysoft και την καθιερώνει ως μια εκ των κορυφαίων παρόχων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής, στην ελληνική αγορά».

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles