18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η δημοφιλέστερη κονσόλα της Black Friday που άφησε… πίσω το PS5

    Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων ήθελαν να αγοράσουν μια κονσόλα κατά τη διάρκεια της φετινής Black Friday, οι πιθανότητες να τα κατάφερες είναι… μηδαμινές. Είναι αρκετό το διάστημα πλέον που στην Ελλάδα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών, καθιστώντας πολύ δύσκολη την απόκτηση μια κονσόλας, όπως το PS5 ή το Xbox Series X.

    Οι λόγοι που οδήγησαν στην αύξηση των πωλήσεων

    Στο εξωτερικό υπάρχουν μερικές πιθανότητες παραπάνω, αλλά και πάλι είναι αρκετά δύσκολο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που κατά τη διάρκεια της φετινής Black Friday, πιο δημοφιλής κονσόλα αναδείχτηκε το Xbox Series S. Πρόκειται για μια πιο οικονομική επιλογή και, πιο σημαντικό, ένα προϊόν που υπάρχει στα καταστήματα. Μάλιστα, δεν αποτελεί μόνο τη δημοφιλέστερη κονσόλα για τη Black Friday, που άφησε πίσω το PS5, αλλά την πρώτη επιλογή γενικά όλης της περιόδου.

    Οι βασικοί παράγοντες είναι φυσικά το απόθεμα, καθώς η Microsoft έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα μεγάλο αριθμό. Παράλληλα, η τιμή του είναι δελεαστική, καθώς είναι αισθητά φθηνότερο σε σχέση με το Series X και PS5. Παράλληλα, στις αυξημένες πωλήσεις συνέβαλαν μεγάλα λανσαρίσματα όπως τα Forza Horizon 5, GOTY και Halo Infinite.

    Διαβάστε επίσης:

    Dark Souls: Αναδείχθηκε ως το κορυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών στα Golden Joystick Awards 2021

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles