23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Essential δεν κλείνει, αλλά μπορεί η επιχείρηση να πωληθεί, λέει τώρα ο Andy Rubin

    H Essential του Andy Rubin, με το πολλά υποσχόμενο Essential Phone, δεν προχωρά με τον τρόπο που ανέμεναν οι δημιουργοί της και, έτσι, τις προηγούμενες ώρες, κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι το επόμενο Essential Phone ακυρώνεται. Η εταιρεία δεν κλείνει, ωστόσο, με ένα email που διέρρευσε και προέρχεται από τον ίδιο τον Andy Rubin στους εργαζομένους της να σημειώνει ότι είναι προς πώληση. O ιδρυτής της εταιρείας διευκρινίζει, επιπλέον, σε tweet ότι η Essential συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε mobile και home προϊόντα, καθώς λέγεται ότι ετοιμάζει ένα έξυπνο ηχείο.

    essential phone

    Στους email που ετοίμασε για τους εργαζομένους στην Essential ο “πατέρας του Android” αναφέρει. χαρακτηριστικά: “Δεν κλείνουμε την εταιρεία”.

    Σημειώνει ακόμη ότι η Essential θα συνεργαστεί με τράπεζες για να ενισχυθεί η χρηματοδότηση της επιχείρησης, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να πουληθεί στο πλαίσιο μίας συμφωνίας χρηματοδότησης. Ο Rubin επισημαίνει ακόμη ότι οι διαρροές και η φημολογία κάνουν κακό στην εταιρεία και θα μπορούσαν να τη δυσκολέψουν να κάνει μία αξιοπρεπή συμφωνία με τις τράπεζες.

    Η Essential έχει κυκλοφορήσει έως τώρα μόνο το Essential Phone, ένα Android smartphone που είναι και το πρώτο που έφερε το notch στην αγορά (πριν το iPhone X). Διαθέτει οθόνη LCD 5,7 ιντσών με λεπτά bezels και dual camera set up, ενώ η τιμή του ξεκίνησε από τα 699 δολάρια, φτάνοντας ακόμη και τα 399 δολάρια σε πρόσφατη προσφορά από την Amazon. Λέγεται ότι από τη συσκευή έχουν πουληθεί έως τώρα 150.000 τεμάχια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles