20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κυκλοφόρησαν τα iOS 7.1.2 και OS X 10.9.4 updates

    Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 7.1.2, το οποίο αποτελεί ένα minor update, που προσφέρει κυρίως διορθώσεις σε bugs και security updates.

    ios-7-1-2

    Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, η ενημέρωση φέρνει βελτιώσεις σε ζητήματα συνδεσιμότητας και σταθερότητας στο iBeacon, διορθώνει ένα bug σχετικά με τη μεταφορά δεδομένων που αφορά κάποια 3rd party accessories, όπως barcode scanners, καθώς και ένα ζήτημα με την προστασία δεδομένων που σχετίζεται με τα mail attachments. Η ενημέρωση φτάνει περίπου τα 28-30MB, ανάλογα με τη συσκευή και μπορείτε να την κατεβάσετε over-the-air στη συσκευή σας.

    Παράλληλα, η Apple διέθεσε και το OS X 10.9.4 update με αρκετές χρήσιμες αλλαγές. Μεταξύ άλλων, διορθώνει ένα ζήτημα που απέτρεπε ορισμένα Mac από την αυτόματη σύνδεση σε γνωστά Wi-Fi δίκτυα, ένα ακόμη που έκανε το background ή το logo της Apple να εμφανίζεται με πρόβλημα κατά την εκκίνηση, ενώ βελτιώνει και ζητήματα επαναφοράς της συσκευής από κατάσταση “sleep”. Η νέα έκδοση έρχεται με τον Safari 7.0.5, με το update να είναι περίπου 90MB και να έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε από το Mac App Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles