20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    iPad με έκπτωση έως 70€ μόνο για 16-17-18 Ιουλίου

    Η iSquare ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της εκπτωτικής περιόδου που ξεκίνησε χτες, πραγματοποιεί μια μεγάλη εκπτωτική ενέργεια για όλα τα μοντέλα iPad της Apple, μέσω του επίσημου δικτύου των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της.

    iPadminiRD

    Για τρεις μέρες μόνο, Τετάρτη 16/07, Πέμπτη 17/07 και Παρασκευή 18/07, παρέχεται έκπτωση 50€ στη σειρά προϊόντων iPad mini και iPad mini με οθόνη Retina και έκπτωση 70€ στη σειρά προϊόντων iPad Air και iPad με οθόνη Retina και με 12 άτοκες δόσεις, από τα καταστήματα των συνεργαζόμενων αλυσίδων λιανικής καθώς και από τα καταστήματα των Apple Premium Reseller.

    Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στις παρακάτω αλυσίδες λιανικής:

    Ηλεκτρονική, Electronet, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr

    και στα καταστήματα των Apple Premium Reseller:

    Document (Γλυφάδα), iStorm (Κολωνάκι, εμπ. κέντρο Golden Hall, εμπ. κέντρο RiverWest, Τσιμισκή & εμπ. κέντρο Mediterranean Cosmos) και iSystem (εμπ. κέντρο Smart Park).

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/prosfora.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles