18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 14 Pro: Φήμες λένε ότι έρχεται σοβαρή αναβάθμιση στην κάμερα!

    Τα iPhones της Apple παραδοσιακά φημίζονται για την κάμερά τους. Μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη της αγοράς, όμως είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογη και η εταιρεία έχει δείξει μια συνέπεια στο πέρασμα των χρόνων. Ωστόσο, αυτός μπορεί να είναι ο χρόνος που θα δούμε μαζικές αλλαγές στο σύστημα κάμερας του iPhone 14 Pro. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, πιθανολογείται ότι για τα iPhone 14 Pro και Pro Max, η Apple θα προχωρήσει σε μεγάλο update. Αντί για την κάμερα 12MP, που προς το παρόν χρησιμοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει να υιοθετήσει αισθητήρα 48MP.

    Κάτι τέτοιο θα έκανε πράγματι τη διαφορά για τους χρήστες iPhone, που για χρόνια χρησιμοποιούν κάμερα 12MP, τη στιγμή που πολλά  Android έχουν ήδη υιοθετήσει αισθητήρα 48MP (και . Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι τα megapixels δεν είναι το παν. Συνήθως αποτελούν έναν αριθμό που εξυπηρετεί το marketing, όμως σίγουρα παίζουν ρόλο. Τα υψηλότερα megapixels επιτρέπουν στην κάμερα να απαθανατίζει περισσότερες λεπτομέρειες, που διαφορετικά θα χάνονταν στο zoom των φωτογραφιών ή κατά την εκτύπωση. Δίνει επίσης ευελιξία στους χρήστες να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες.

    Διαβάστε επίσης: OnePlus 10 Pro: Κυκλοφορεί στην Κίνα και έχουμε όλα τα τελικά specs του! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles