18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Tι σχέση έχουν το παιχνίδι “Μάντεψε ποιος”, μια εικόνα και το Samsung Galaxy S III

    Ήξερες ότι το επιτραπέζιο “Μάντεψε ποιος;” ήταν αγγλική ιδέα; Βασικά προήλθε από τους Ora και Theo Coster το 1979 και έκτοτε πούλησε μερικά εκατομμύρια αντίτυπα.

    Η βασική ιδέα ήταν ότι έπρεπε να ανακαλύψεις το πρόσωπο στις κάρτες του αντίπαλου παίκτη, κάνοντας ερωτήσεις του τύπου: “φοράει γυαλιά” ή “μουστάκι”, και στη συνέχεια να προσδιόρισεις στο περίπου την φυσιογιογνωμία του. Δηλαδή ότι συμβαίνει και τώρα με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το νέο Samsung Galaxy S III.
    “ICS έχει; Ναι”. “Aνάλυση 720p; Όχι”. Και πάει λέγοντας…

    Η τελευταία πάντως photo που κυκλοφόρησε από το phonearena απαντάει θεωρητικά σε κάποια ερωτήματα.

    Καταρχήν στο ότι το S III δεν έχει φυσικά πλήκτρα, αλλά “αντιγράφει” το προϊόν της ίδιας εταιρίας Galaxy Nexus. Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι το νέο υπερόπλο της Samsung θα τρέχει το λειτουργικό ICS χωρίς ωστόσο το touchwiz να έχει επηρεάσει αισθητά την όλη εμπειρία. Αν και ποτέ δεν ξέρεις, εφόσον η ROM λογικά θα είναι ακόμη σε pre-alpha στάδιο. Τέλος διαθέτει ορισμένες εφαρμογές όπως το “S Suggest”, το “Hubs” αλλά και το “S Memo” που δεν αποκλείει το γεγονός ότι το κινητό πρέπει να υποστηρίζει και την εισαγωγή δεδομένων με τη γραφίδα. Όσο για τα τεχνικά εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει επί του παρόντος κάποια μαντεψιά. Για αυτά περίμενε μέχρι την επόμενη διαρρέουσα φωτογραφία…

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles