23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    O James Wan θα μας τρομάξει το καλοκαίρι με τα The Conjuring 2 και Lights Out

    Με άγριες τρομοδιαθέσεις έρχεται το φετινό καλοκαίρι ο James Wan, αφού θα έχει όχι μία αλλά δύο ταινίες που θα μας κάνουν να πεταγόμαστε από τα καθίσματα. Ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει το The Conjuring 2 αλλά και το Lights Out, δύο προτάσεις που σίγουρα θα δώσουν τον δικό τους τόνο τρόμου τους καλοκαιρινούς μήνες.

    the-conjuring-2

    Πρώτα θα καταφθάσει το sequel της σούπερ επιτυχημένης ταινίας του 2013 που βρίσκεται στη δεύτερη θέση όλων των εποχών σε έσοδα στο horror genre, αφού πλέον βλέπει μόνο την πλάτη του Εξορκιστή. Στο The Conjuring 2 θα συναντήσουμε ξανά το αμφιλεγόμενο ζευγάρι των Ed και Lorraine Warren, που αυτή τη φορά θα βρεθούν στο βόρειο Λονδίνο για ένα καινούργιο story μεταφυσικού τρόμου.
    Όσο για το Lights Out, δεν είναι τίποτε άλλο από την long version του εκπληκτικού short film του David Sandberg που θα αναλάβει και εδώ την σκηνοθεσία, με τον Wan να είναι παραγωγός. Στο φιλμ η Teresa Palmer θα υποδύεται μία γυναίκα που θα την στοιχειώνει ένα πλάσμα που εμφανίζεται μόνο όταν σβήνουν τα φώτα.
    Το The Conjuring 2 θα βγει στην Αμερική στις 10 Ιουνίου και το Lights Out στις 22 Ιουλίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles