23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    JBL JR300 & JR300BT: Τα απόλυτα headsets για παιδιά!

    Στη γκάμα της JBL υπάρχουν και πολλά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μικρές ηλικίες… άλλωστε, και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη μουσική, η οποία μπορεί να τους ανοίξει νέους “ορίζοντες” και να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητά τους! 

    Δύο από αυτά είναι και τα JBL JR300 και JR300BT, με το δεύτερο, προφανώς, να έχει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth. Έρχονται σε πολύ χαρούμενα, φανταχτερά χρώματα, με μέγεθος που να εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι του παιδιού, φυσικά με ρυθμιζόμενους βραχιόνες για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε και με μαλακά μαξιλαράκια για να μη κουράζει τα αυτιά και το κεφάλι του. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των δύο headsets είναι πως περιορίζουν τη μέγιστη ένταση στα 85db ώστε ακόμα και με τη ρύθμιση στο “MAX”, να μην υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στο τύμπανο του αυτιού, το οποίο είναι και πιο ευαίσθητο στα παιδιά.

    jbl (7)

    Και τα δύο headsets έχουν βάρος κοντά στα 100 γραμμάρια, οπότε είναι αρκετά ξεκούραστα στη χρήση, με το “απλό” JR300 να συνδέεται με την πηγή μέσω audio jack 3,5mm και το JR300BT να συνδέεται μέσω Bluetooth με smartphone ή tablet, ώστε να αναπαράγει μουσική ή ραδιόφωνο από τη mobile συσκευή σας (ή του παιδιού σας). Έχει μπαταρία που του προσφέρει 12 ολόκληρες ώρες αυτονομίας και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα μέσω της microUSB θύρας του ενώ διαθέτει μεγάλα και εύχρηστα πλήκτρα για τον έλεγχο της έντασης και της αναπαραγωγής!

    jbl (3)

    jbl (6)

    Με τα JBL JR300 και JR300BT τα παιδιά σας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση, τον υπολογιστή ή το tablet, στο σπίτι ή όπου αλλού κι αν βρίσκεστε, με ασφάλεια, στυλ και άνεση! Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε πολλά ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας ενώ εισάγονται στην Ελλάδα από τη WaveMotion.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles