17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Keanu Reeves: Κουβαλάει μαζί με το συνεργείο τον εξοπλισμό και γίνεται viral

    Ο  Keanu Reeves δεν αποτελεί τυχαία το αγαπημένο παιδί του Hollywood. Τα “σταριλίκια” και οι παράλογες απαιτήσεις των περισσότερων celebrities, στην περίπτωσή του, απλά είναι ανύπαρκτα. Πρόκειται για έναν ηθοποιό, που πρωταγωνίστησε σε μεγάλες παραγωγές, όμως η συμπεριφορά του είναι πάντα ταπεινή και δίνει το καλό παράδειγμα!

    Πρόσφατα, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του John Wick 4 τον είδαμε να χαρίζει ακριβά Rolex στους κασκαντέρ του, για να τους ευχαριστήσει. Παράλληλα, ένα ακόμα video έχει γίνει viral.

    Το video που έγινε viral

    Ο Todd Spence δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από τα παρασκήνια της ταινίας. Σε αυτό φαίνεται ο Reeves να βοηθάει το συνεργείο της παραγωγής, κουβαλώντας εξοπλισμό. Η αλήθεια είναι πως τα ονόματα αυτής της κατηγορίας δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις. Όμως ο Reeves δεν είναι σαν τους άλλους. Μάλιστα σε ένα σημείο του βίντεο κάποιος προσφέρεται να πάρει τις βαλίτσες από τα χέρια του, αρνείται και συνεχίζει το κουβάλημα!

     

    Διαβάστε επίσης:

    “Πλημμύρισε” το Twitter με επικριτικά σχόλια για την αλλαγή του Facebook

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles