18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κέρδισε 12% έκπτωση στις αγορές σου σε μεταχειρισμένα κινητά, αξεσουάρ και μπαταρίες από το netphone.gr

    Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς τις αγορές σου για αξεσουάρ, μεταχειρισμένα και καινούρια κινητά, μπαταρίες και έξυπνα gadgets σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι, χωρίς να αμφιβάλλεις για τη διαθεσιμότητα, ούτε για τον τρόπο αποστολής των αγορών σου.

    Το netphone ως φυσικό κατάστημα υφίσταται από το 2003, ενώ το e-shop λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξυπηρετώντας τις παραγγελίες των πελατών του από όλη την Ελλάδα. Στο e-shop netphone.gr μπορεί κάποιος να βρει ότι είναι σχετικό με το κινητό του τηλέφωνο, έξυπνα gadgets, μπαταρίες και καινούριες και μεταχειρισμένες συσκευές κινητών τηλεφώνων.

    To digitallife.gr σας εξασφάλισε προνομοιακές τιμές για τις αγορές σας σε μεταχειρισμένα κινητά, αξεσουάρ smartphones και μπαταρίες.

    Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα παραπάνω είδη από το e-shop netphone.gr, έχετε 12% έκπτωση.

    Για να διεκδικήσετε την έκπτωσή σας ως αναγνώστες του digitallife.gr, θα πρέπει να πληκτρολογήστε στο πεδίο που θα σας ζητηθεί τον κωδικό 5777N-P (με λατινικούς χαρακτήρες). Έτσι, θα περάσει η έκπτωση στις αγορές σας σε μεταχειρισμένα κινητά, αξεσουάρ και μπαταρίες.

    Και όχι μόνο αυτό. Όσοι από εσάς πραγματοποιήστε αγορές άνω των 240 ευρώ, τόσο τα μεταφορικά, όσο και τα έξοδα αντικαταβολής, θα είναι δωρεάν.

    Happy buying!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles