23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε ο νέος προϊοντικός κατάλογος Telefone με όλες τις υπηρεσίες PrimeTel: «Σου έχω πολλά ευχάριστα»

    telefone primetel katalogos

    Κυκλοφόρησε πρόσφατα ο νέος προϊοντικός κατάλογος της Telefone, και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του εμπορικού της δικτύου αλλά και των πελατών της. Στο νέο έντυπο παρουσιάζεται με απλό, συνοπτικό και καλαίσθητο τρόπο η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών PrimeTel που διανέμει πλέον η Telefone, έπειτα από την σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ PrimeTel και Telefone.

    Όπως είναι γνωστό, η συμφωνία αυτή, έχει ορίζοντα 5ετίας και αφορά την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης της PrimeTel από το δίκτυο καταστημάτων Telefone.

    Ειδικότερα, στο νέο έντυπο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, οι νέες εμπορικές προτάσεις της Telefone, που σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που παρέχει η PrimeTel, μπορούν να καλύψουν ιδανικά κάθε τηλεπικοινωνιακή ανάγκη, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

    Ο νέος προϊοντικός κατάλογος Telefone θα διανεμηθεί μέσω του εμπορικού δικτύου της εταιρίας, ώστε να βοηθήσει τους καταναλωτές στην αναζήτηση της καλύτερης και οικονομικότερης λύσης με βάση τις πραγματικές τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles