21.6 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Κινητό με οθόνη καλύτερη κι από retina ετοιμάζει η BlackBerry!

    Κι εκεί που κανείς δεν ήξερε αν η BlackBerry ζει ή πέθανε, τσουπ, να ‘σου τα τελευταία νέα που θέλουν την εταιρεία όχι απλά να μην έχει σταματήσει να δραστηριοποιείται στον χώρο των smartphones αλλά να ετοιμάζει κιόλας μία νέα συσκευή με οθόνη που θα κάνει τις ήδη υπάρχουσες να μοιάζουν με… CRT! Τα νέα προέκυψαν με αφορμή την άφιξη της έκδοσης 10.3 του BlackBerry SDK κι από τότε οι φίλοι των smartphones κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

    blackberry-omfg-display

    Τι παίζει; Πρόσεξε να δεις: η BlackBerry φτιάχνει ένα ακόμα smartphone με QWERTY πληκτρολόγιο, όπως δηλαδή έπραττε τόσα χρόνια. Σταθερή σ’ αυτό, δεν αλλάζει με την καμία. Έλα που όμως η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει τετράγωνη οθόνη ανάλυσης 1440×1440 pixels με pixel density (πυκνότητα των pixels) 453 ppi! Για να καταλάβεις, η retina οθόνη που με τόση περηφάνια παρουσίασε η Apple, βγάζει 326 ppi την ώρα που το Find 5 της Oppo παίζει στα 441 ppi.

    Βέβαια μέχρι τότε, η ανθρωπότητα θα πρέπει να επιζήσει με τις συνήθεις συσκευές της BlackBerry η οποία, σημειωτέον, ανακοίνωσε το Z3 Jakarta Edition, ένα smartphone στην entry level κατηγορία με τιμή που παίζει στα 200 δολάρια και οθόνη αφής που έρχεται να κοντραριστεί με τις φθηνές συσκευές Android της αγοράς. Το συγκεκριμένο κινητό αποσκοπεί στην «πολιορκία» της αγοράς της Ινδονησίας (εξ’ ου και η ονομασία του) την οποία η BlackBerry θεωρεί πολύ σημαντική και έτσι προσπαθεί να ανακτήσει την κυριαρχία της εκεί.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles