16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Kraven the Hunter: Διψασμένος για… αίμα ο Aaron Taylor-Johnson στο πρώτο trailer

    To κυνήγι ξεκινά πλέον και επίσημα, αφού ο Aaron Taylor-Johnson πιάνει… δουλειά στο τελευταίο trailer του Kraven the Hunter της Sony. Το video, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, αποκαλύπτει πως ο Sergei Kravinoff του Taylor-Johnson έγινε ο Kraven. Ενώ κάνει σαφάρι για να κυνηγήσει λιοντάρια με τον πατέρα του (Russell Crowe), έναν άρχοντα του εγκλήματος και κυνηγό, ο Sergei δέχεται επίθεση από ένα λιοντάρι, αφού απέτυχε να το πυροβολήσει. Έχοντας θεωρηθεί αδύναμος στα μάτια του πατέρα του, έχει αφεθεί νεκρός. Όλα όμως αλλάζουν όταν το δάγκωμα του λιονταριού φαίνεται να του δίνει… υπερδυνάμεις.

    Καθώς ο Sergei μεγαλώνει, ξεκινά το προσωπικό του κυνήγι για τους κακούς, κυνηγώντας άγρια τον καθένα. Κάποια στιγμή λέει: «Ο πατέρας μου βάζει το κακό στον κόσμο, εγώ το βγάζω». Το trailer αποκαλύπτει επίσης την επιστροφή του The Rhino, ενός άλλου εμβληματικού κακού του Spider-Man, τον οποίο υποδύεται ο Alessandro Nivola.

    Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο J.C. Chandor πρωταγωνιστούν επίσης οι Ariana DeBose, Christopher Abbott, Fred Hechinger, Levi Miller και Murat Seven. Το Kraven the Hunter θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Lies of P: Νέο 9λεπτο gameplay trailer για το πολυσυζητημένο action RPG

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles