22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Mortal Kombat: Onslaught για Android και iOS

    Η Warner Bros. Games και η developer NetherRealm Studios λάνσαραν και επισήμως το νέο RPG στρατηγικής Mortal Kombat: Onslaught, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS μέσω App Store και για Android στο Google Play.

    Τι μπορούν να περιμένουν οι fans από το εν λόγω mobile game; Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη “για αιώνες, τα βασίλεια ήταν κλειδωμένα στο Mortal Kombat. Αίμα χύθηκε και ζωές χάθηκαν σε επικές μονομαχίες μεταξύ σκότους και φωτός. Τώρα οι Elder Gods σας καλούν να μπείτε στη δράση και να συμμετάσχετε στις μάχες που θα καθορίσουν τη μοίρα των βασιλείων! Εξερευνήστε τον τεράστιο κόσμο του Mortal Kombat σε ένα κινηματογραφικό, mobile-exclusive RPG ταξίδι. Φτιάξτε μια ομάδα με τους αγαπημένους σας Fighters από την ιστορία του Mortal Kombat και αντιμετωπίστε τους αιμοδιψείς εχθρούς”.

    Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα δημιουργείται από έναν “τεράστιο” κατάλογο Assassins, Warriors, Snipers και Defenders, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών Sub-Zero, Liu Kang, Scorpion, Kitana κ.α. Ο Ed Boon, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της NetherRealm Studios και συνδημιουργός του Mortal Kombat, ανέφερε σχετικά:

    “Στο Mortal Kombat: Onslaught, οι παίκτες θα μπορούν να σπείρουν τον όλεθρο σε γρήγορες, στρατηγικές μάχες με έως και δέκα χαρακτήρες ταυτόχρονα. Το Mortal Kombat: Onslaught εισάγει ένα νέο επίπεδο στρατηγικής στο παιχνίδι, ανυπομονούμε να δούμε πώς οι παίκτες θα φτιάξουν τις ομάδες τους για να αντιμετωπίσουν διαφορετικούς εχθρούς και προκλήσεις.”

    Διαβάστε επίσης:

    Logitech G: Νέα σειρά προϊόντων PRO σε μία μοναδική εκδήλωση με το streamer Pun1sher

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles