18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Λειτουργία “Queue” για iOS και Android έρχεται στο YouTube

    Μια νέα λειτουργία για iOS και Android  βρίσκεται αυτή την περίοδο υπό δοκιμή στο YouTube που αφορά κυρίως όσους συνηθίζουν την πολύωρη προβολή videos και δεν αρέσκονται σε συνεχείς διακοπές. Πρόκειται για τη λειτουργία Queue, τη γνωστή «ουρά», που ήδη είναι διαθέσιμη στην desktop έκδοση. Πλέον όμως μπορούν να τη δοκιμάσουν μέχρι τις 28 Ιανουαρίου και όσοι έχουν συνδρομή στο premium πακέτο του YouTube.

    Με τη νέα αυτή δυνατότητα να έρχεται και στα κινητά, οι χρήστες θα μπορούν να φτιάξουν τη δική του playlist, πατώντας την επιλογή «Play last in queue» που προστέθηκε στα videos. Κάθε φορά που τελειώνει το ένα video, συνεχίζεται η προβολή του επόμενου, με βάση τις επιλογές που έχει κάνει ο ίδιος ο χρήστης, διευκολύνοντας αρκετά τη διαδικασία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η λειτουργία «Play last in queue» θα είναι διαθέσιμη για όλους ή μόνο γι’ αυτούς που πληρώνουν κάποιο συνδρομητικό πακέτο. Είναι γεγονός ότι πλέον βλέπουμε και το YouTube να προσπαθεί συστηματικά να ενισχύσει το συνδρομητικό του κομμάτι, σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πεδίο, όπως είναι αυτό της μουσικής για παράδειγμα. Το YouTube Music Premium και το YouTube Premium δίνουν κάποιες δυνατότητες στους χρήστες. Δυνατό “χαρτί” είναι ότι επιτρέπει στους συνδρομητές να ακούνε και να κατεβάζουν χωρίς διαφημίσεις μουσική και videos.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: “Θα φύγω από τη θέση του CEO όταν βρω…τρελό να με αντικαταστήσει στο Twitter”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles