11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

  Lenovo Tab P11 & Chromebook 16”: Λύσεις για όλους από τη Lenovo στην IFA 2022!

  Οι σύγχρονοι καταναλωτές χρειάζονται περισσότερα από την τεχνολογία, προκειμένου να κινηθούν δυναμικά σε έναν κόσμο υβριδικής εργασίας και μάθησης. Παρότι η φορητότητα και η ευελιξία παραμένουν κλειδιά, η άλλη όψη της υβριδικής πραγματικότητας αυτής είναι πως οι εργαζόμενοι και σπουδαστές περνούν λιγότερο χρόνο σε γραφεία και σχολικές αίθουσες, και περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αυτή η εξελισσόμενη καταναλωτική στάση υπήρξε η έμπνευση για τις νέες συσκευές της Lenovo, σχεδιασμένες για τη σύγχρονη οικογένεια, που περιλαμβάνουν: το πρώτο Chromebook 16 ιντσών της Lenovo, το ολοκαίνουργιο Lenovo IdeaPad 5i Chromebook, καθώς και δύο νέες προσθήκες στην κορυφαία σειρά tablet Lenovo Tab P11: το Lenovo Tab P11 (2ης γενιάς) και το πλήρως εξοπλισμένο Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς).

  Η ξαφνική μετάβαση στην απομακρυσμένη εργασία και μάθηση που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αύξησε απότομα τις ανάγκες των ανθρώπων για τεχνολογία, ταυτόχρονα όμως αποτέλεσε τον προπομπό ενός νέου και βελτιωμένου κύματος απομακρυσμένης διαχείρισης όλων των δραστηριοτήτων μας, από την υγεία, τις συναυλίες, τον κινηματογράφο, την μαγειρική, μέχρι ακόμα και τα πάρτι. Οι άνθρωποι έμαθαν να κάνουν όλα όσα μέχρι τότε έβγαιναν από το σπίτι για να κάνουν, από τον καναπέ τους, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Οι ενδείξεις συντείνουν στο ότι οι τάσεις αυτές θα διατηρηθούν και μετά την πανδημία, καθώς οι καταναλωτές διαθέτουν περισσότερο χρόνο σε χόμπι όπως η βελτίωση των σπιτιών τους1, ενώ πολλοί εκφράζουν την πρόθεση να μαγειρεύουν συχνότερα στο σπίτι2.

  Στη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων, οι προσωπικές συσκευές εξελίχτηκαν σε γραμμή ζωής για την καθημερινότητα των ανθρώπων, αποτελώντας ένα παράθυρο προς τον έξω κόσμο και, συχνά, έναν ασφαλή χώρο ‘απόδρασης’”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johnson Jia, Senior Vice President, Intelligent Devices Group’s Global Innovation Center της Lenovo. “Πλέον, καθώς οι καταναλωτές προσαρμόζονται σε μια άλλη πραγματικότητα, οι προσδοκίες τους γύρω από την τεχνολογία στην οποία βασίζονται, εξελίσσονται παράλληλα. Το νέο Lenovo Chromebook και τα tablets που παρουσιάσαμε σήμερα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να στηρίζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνηση και, κυρίως, να τους υπηρετούν με νέους και συναρπαστικούς τρόπους όσο παραμένουν στο σπίτι”.

   

  Όλοι για Ένα και Ένα για Όλους: το IdeaPad 5i Chromebook

  Ιδανική πρόταση για ολόκληρη την οικογένεια, το  IdeaPad 5i Chromebook προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία, με υπεραρκετή δύναμη ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να κάνει ό,τι χρειάζεται. Ως το πρώτο laptop 16 ιντσών στο χαρτοφυλάκιο των Chromebook της Lenovo, αυτός ο εξαιρετικός υπολογιστής προσφέρει σε ολόκληρες οικογένειες το περιθώριο να κάνουν περισσότερα. Εφοδιασμένος με εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη χωρίς πλαίσια, ανάλυση 2,5Κ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για ακόμη ομαλότερη εικόνα, η προβολή ταινιών δράσης είναι βέβαιο πως θα εξελιχτεί σε νέα, αγαπημένη συνήθεια.

  Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το IdeaPad 5i Chromebook για τη δουλειά; Οι επαγγελματίες είναι πλέον σε θέση να κάνουν περισσότερα, είτε από το σπίτι, είτε ενώ βρίσκονται σε κίνηση, απολαμβάνοντας έως και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας, μεγαλύτερο touchpad, ψηλότερη οθόνη και πληκτρολόγιο φιλικό στο χρήστη, με πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και βαθύτερη διαδρομή πλήκτρων στα 1,5mm για ακριβέστερη δακτυλογράφηση. Η κάμερα FHD και τα δύο ηχεία που βλέπουν προς το χρήστη, ρυθμισμένα με την τεχνολογία MaxxAudio® της Waves, επιτρέπουν τηλεδιασκέψεις υψηλής ποιότητας, τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και διαύγειας ήχου. Κι όταν φτάσει η στιγμή να πέσει η αυλαία, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, οι χρήστες διασφαλίζουν την ιδιωτικότητά τους με το ενσωματωμένο κλείστρο κάμερας.

  Έχετε παιδιά που χρειάζονται να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή για απομακρυσμένη ή υβριδική εκπαίδευση; Πλέον είναι σε θέση να παρακολουθούν τα μαθήματά τους χωρίς να ανησυχούν για τυχόν διακοπές στη σύνδεση, χάρη στην ταχύτατη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi™ 6E και τους επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel® Core™ i3. Καθώς τα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούν τον υπολογιστή με τη σειρά και το IdeaPad 5i Chromebook περνά από δωμάτιο σε δωμάτιο και από χρήση σε χρήση, η λειτουργία υποστήριξης πολλαπλών χρηστών διατηρεί τις εφαρμογές του κάθε ατόμου, το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο και τις προτιμήσεις τους σε διακριτά προφίλ, διευκολύνοντας τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς τους. Συνολικά, τα χαρακτηριστικά του IdeaPad 5i Chromebook είναι σχεδιασμένα για οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν μια ανώτερη εμπειρία από τη χρήση ενός κοινού υπολογιστή στο σπίτι.

  Προσωπικός Χρόνος: τα 2ης Γενιάς Lenovo Tab P11 Pro και Lenovo Tab P11 

  Παρότι ο χρόνος που περνά μαζί μια οικογένεια είναι πολύτιμος, η φροντίδα του εαυτού μας έχει καταστεί σημαντικότερη από κάθε άλλη φορά. Για πολλούς, η ανάγκη να θέσουν σε άμεση προτεραιότητα την ευεξία τους έχει καταστεί καθοριστικός παράγοντας, καθώς έρευνα αποκαλύπτει5 πως το 80% των συμμετεχόντων σκοπεύουν να ασχοληθούν επιμελέστερα με τη φροντίδα του εαυτού τους στο μέλλον. Κι όμως, παρά τις καλύτερες των προθέσεων, η εξασφάλιση εκείνου του άπιαστου “προσωπικού χρόνου” κάποιες φορές αποδεικνύεται ό,τι δυσκολότερο μέσα στην καθημερινότητα.

  Έρευνα την οποία πραγματοποίησε η εταιρία SWNS’ OnePoll6, έδειξε πως σχεδόν οι μισοί ενήλικες αισθάνονται χαλαροί για λιγότερα από 40 λεπτά την ημέρα, με πολλούς να επιλέγουν να διαθέσουν τον πολύτιμο αυτό χρόνο παρακολουθώντας κάποια σειρά ή ταινία, ακούγοντας μουσική ή κάποιο podcast, ή κάνοντας γυμναστική. Όπως κι αν διατίθεται αυτός ο χρόνος, η πλήρης αξιοποίησή του είναι απαραίτητη -και η επιλογή του νέου Lenovo Tab P11 (2ης γενιάς) ή του εξελιγμένου  Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς), ενδεχομένως να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

  Μια πραγματικά ισχυρή συσκευή, το Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς) με Android™ 12 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων. Εφοδιασμένο με κινηματογραφική οθόνη αφής OLED 11,2 ιντσών, με τεχνολογία Dolby Vision® HDR, η διασκέδαση περνά σε άλλη διάσταση χάρη στην εκπληκτική φωτεινότητα, την αντίθεση, τη ζωντάνια και τη λεπτομέρεια των χρωμάτων. Με την επιπλέον υποστήριξη HDR10+, το tablet αυτό αποτελεί το εισιτήριο για απρόσκοπτη πρόσβαση σε κρυστάλλινη εικόνα, καθώς οι χρήστες χαλαρώνουν, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Η οθόνη, με φωτεινότητα 600nits, εξαιρετικό χρωματικό φάσμα 100% DCI-P3 και δυναμική αναλογία αντίθεσης, επιτρέπει την αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας της αγαπημένης εκπομπής ή ταινίας, καθώς κάθε pixel ζωντανεύει. Για τον χαλαρό gamer, ο ταχύς ρυθμός ανανέωσης στα 120Hz και ο χρόνος απόκρισης της οθόνης αφής στα 360Hz αφαιρούν το στρες από το gaming μέσω tablet, την ώρα που τα απόλυτα ομαλά γραφικά γλιστρούν μαγευτικά στην οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να μη χάνουν στιγμή από τη δράση. Όποια κι αν είναι η χρήση της συσκευής, τα τέσσερα ηχεία του συστήματος της JBL®  με τεχνολογία Dolby Atmos® προσφέρουν σφαιρικό ήχο που συνδέει τους χρήστες ακόμη βαθύτερα με το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

  Βασισμένο στον επεξεργαστή οκτώ πυρήνων  MediaTek™ Kompanio 1300T και με έως 8GB μνήμης RAM, το Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς) προσφέρει 120% περισσότερη ισχύ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση Wi-Fi 6 επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο ταχύτερα, ενώ με αυτονομία μπαταρίας έως και 14 ώρες είναι βέβαιο πως θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τον πολύτιμο χρόνο τους.

  Όταν οι χρήστες χρειάζεται να είναι πιο παραγωγικοί, το Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς) τους διευκολύνει να κάνουν τη μετάβαση με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο (εμπνευσμένο από τα ThinkPad) που διαθέτει, αλλά και το ενσωματωμένο trackpad για αποτελεσματική δακτυλογράφηση. Κι αν κάποιος προτιμά να γράφει με το χέρι, η προαιρετική γραφίδα Lenovo Precision Pen 3 μπορεί να προσαρμοστεί μαγνητικά στη συσκευή, για ασύρματη φόρτιση και αποθήκευση. Αυτή η γραφίδα, με τεχνολογία Bluetooth®, συνδέεται αυτόματα με το tablet και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον απομακρυσμένο έλεγχο εγγράφων που προβάλλονται στην οθόνη, μουσικής, εικόνων και ηχογραφήσεων, αξιοποιώντας το προσαρμοζόμενο πλήκτρο στο πλάι της. Πατώντας απλά το πλήκτρο, ενώ ακουμπούν ελαφρά την οθόνη, οι χρήστες μπορούν να κρατούν γρήγορα σημειώσεις χάρη στο Lenovo Instant Memo, ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, μετατρέποντας τις χειρόγραφες σημειώσεις σε κείμενο, λειτουργία που τους επιτρέπει να καταγράφουν τις σκέψεις τους άμεσα.

  Όταν οι χρήστες θέλουν να βιώσουν μια εξαιρετική εμπειρία αλλά δεν τους χρειάζεται απαραίτητα ένα υπερενισχυμένο tablet, το Lenovo Tab P11 (2ης γενιάς) με Android 12L αποτελεί μια στιβαρή επιλογή, καθώς είναι εφοδιασμένο με σύστημα τεσσάρων ηχείων που υποστηρίζει τεχνολογία Dolby Atmos και οθόνη LCD 11,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Βασισμένο στον επεξεργαστή οκτώ πυρήνων MediaTek G99, το συγκεκριμένο tablet είναι 50% ισχυρότερο από ό,τι το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, με μνήμη RAM έως τα 6GB και δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi 6E για ακόμη ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις και χαμηλότερη καθυστέρηση απόκρισης, προσφέροντας μια υπέρτερη φωνητική και οπτική εμπειρία, υψηλότερες ταχύτητες δικτύου και ισχυρότερη ασφάλεια. Οι προαιρετικές επιλογές για την απλούστευση της εμπειρίας χρήσης περιλαμβάνουν: πακέτο πληκτρολογίου, το Lenovo Precision Pen 2 (2023), το σταθμό φόρτισης Lenovo Smart Charging Station 2 καθώς και τη θήκη Lenovo Folio Case, με ενσωματωμένο στήριγμα ανάκλησης και θέση τοποθέτησης της γραφίδας (όλα πωλούνται ξεχωριστά).

   Και τα δύο αυτά νέα tablets έχουν σχεδιαστεί ώστε να φιλτράρουν το επιβλαβές μπλε φως, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της κόπωσης των ματιών και την προστασία της όρασης των χρηστών. Και στα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν επίσης το λογισμικό Lenovo Freestyle, γνωστό και ως Project Unity, μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν απρόσκοπτα τα Android tablets τους με υπολογιστή Lenovo Windows8, μετατρέποντας έτσι το tablet είτε σε μια φορητή δεύτερη οθόνη, ώστε να επεκτείνουν την επιφάνεια προβολής του υπολογιστή τους, ή σε ασύρματη οθόνη αφής για το laptop τους. Η εποχή που τα tablets μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ορισμένες λειτουργίες και τα PC για άλλες, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Με το Lenovo Freestyle, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και τις δύο συσκευές από μία, αξιοποιώντας τη γραφίδα ή την οθόνη αφής για να κρατούν σημειώσεις ή ακόμη και να υπογράφουν έγγραφα στον υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταπηδούν από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

  Επίσης, και οι δύο συσκευές προσφέρουν συνδρομή στην εφαρμογή Nebo®, που επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν, να ζωγραφίζουν και να σχεδιάζουν διαγράμματα άνετα, καθώς και το MyScript® Calculator 29, ένα διαδραστικό υπολογιστικό εργαλείο που επιλύει αυτόματα γραπτές εξισώσεις. Όλες αυτές οι εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβανονται σε ένα πανάλαφρο, μοντέρνο σασί, διαθέσιμο σε μια σειρά σύγχρονων χρωματισμών. Τόσο το Lenovo Tab P11 (2ης γενιάς) όσο και το Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς) πρόκειται να λάβουν τουλάχιστον δύο σημαντικές αναβαθμίσεις του λειτουργικού Android, έως το Android 14, καθώς και τρία έτη ενημερώσεων ασφαλείας από τη στιγμή κυκλοφορίας.

  Όταν έρθει η στιγμή να εξοπλιστεί το σπίτι με ό,τι πιο καινούργιο έχει να προτείνει η τεχνολογία, είτε οι χρήστες επιλέξουν το  IdeaPad 5i Chromebook, είτε κάποιο από τα  Lenovo Tab P11 tablets 2ης γενιάς, μπορούν να προστατέψουν τη συσκευή τους από κάθε τι απρόσμενο, χάρη στην προηγμένη υπηρεσία υποστήριξης που παρέχει η Lenovo, τη Lenovo Premium Care11. Μέσα από την παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης υλικού εξοπλισμού και λογισμικού, από εξειδικευμένους τεχνικούς και τη δυνατότητα γρήγορων επισκευών, η υπηρεσία αυτή εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, ανεξάρτητα από το ποιος χρησιμοποιεί τη συσκευή.

   ******

  Key Specs

   

  Lenovo IdeaPad 5i Chromebook (16”, 7)
  Processors Intel® Core™ i3-1215U

  Intel® Pentium® 8505

  OS ChromeOS
  Memory LPDDR4X : 4 GB / 8 GB
  Storage SSD : 256 GB / 512 GB

  eMMC: 64 GB / 128 GB

  Display 16” 2.5K LCD, 16:10, 350 nits, 100% sRGB, 120 Hz 16” FHD LCD, 16:10, 300 nits, 45% NTSC, 60 Hz
  Audio 2 x 2W Stereo Speakers by MaxxAudio®
  Camera 1080p FHD
  Battery 3 Up to 12 Hours3
  Dimensions (mm): 356.5 x 253 x 19.95

  (inches): 14.3” x 10.0” x 0.8”

  Weight Starting at 1.86 kg (4.10 lbs)
  Hinge 180°
  Color(s) Storm Grey
  Ports 1 x MicroSD Card Slot

  2 x USB 3.2 Gen 213 Type-C

  2 x USB 3.2 Gen 113 Type-A

  1 x Combo Audio Jack

  1 x Kensington Nano Security Slot

  Wireless 2 x 2 Wi-Fi 6E4
  Bluetooth® 5.0 Combo with Wi-Fi Card
  Software14 Google Assistant

  Google Play Store

  Android Studio

   

  Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen)
  Processor MediaTek Kompanio 1300T

  4 x A78 2.6 GHz, 4 x A55 2.0 GHz, ARM G77  MC9 836 MHz

  OS Android 127, upgradeable to Android 14 during product lifecycle
  RAM + ROM 4GB + 128GB

  6GB + 128GB

  8GB + 256GB

  Audio Quad JBL® Speakers (soundbyJBL®) and Dolby Atmos®; Dual microphones
  Battery 3 8000 mAh (min); 8200 mAh (typ)
  Display Size: 11.2”

  Screen: OLED; Support for Dolby Vision® & HDR10+

  Resolution: 2.5K (2560 x 1536)

  Brightness: Up to 600 nits (Peak)

  Color Gamut: 100% DCI-P3

  Refresh Rate: 120Hz

  TÜV Rheinland® certified for Full Care Display

  Weight (tablet only) ~480g (1.05 lbs)
  Colors10 Storm Grey; Oat
  Accessories Full-size keyboard with built-in trackpad

  Optional Lenovo Precision Pen 3

  Optional folio case

  Connectivity Wi-Fi 64
  Ports USB Type-C 3.0 with DP-Out
  Software14 Lenovo Instant Memo, Lenovo Freestyle, MyScript Calculator 2, Nebo

   

  Lenovo Tab P11 (2nd Gen)
  Processor MediaTek Helio G99

  Octa-Core, 2 x A76 2.2 GHz + 6 x A55 2.0 GHz

  OS Android 12L7, upgradeable to Android 14 during product lifecycle
  RAM + ROM 4 GB + 64 GB

  4 GB + 128 GB

  6 GB + 128 GB (with expandable SD card support)

  Audio Quad Speakers and Dolby Atmos®; Dual microphones
  Battery 3 7700 mAh (typ)
  Display Size: 11.5”

  Screen: LCD

  Resolution: 2K (2000 x 1200)

  Brightness: 400 nits (Typ)

  Color Gamut: DCI-P3

  Refresh Rate: up to 120Hz

  TÜV Rheinland® certified for Full Care Display

  Weight (tablet only) ~520g (1.15 lbs)
  Colors10 Storm Grey; Sage
  Optional Accessories Optional Lenovo Precision Pen 2 (2023), keyboard pack, folio case
  Connectivity4 Wi-Fi 5 (LTE model); Wi-Fi 6E (Wi-Fi model)
  Ports USB Type-C 2.0, 3.5 mm audio jack
  Software14 Lenovo Instant Memo, Lenovo Freestyle, MyScript Calculator 2, Nebo

   

  1. Άρθρο του Pitney Bowes, «Throwing Pottery on a Peloton while Playing Pac-Man», 21 Φεβρουαρίου 2022: https://www.pitneybowes.com/us/blog/pandemic-hobbies.html 

  2. Άρθρο της Deloitte, «Συστατικά έκπληξης στην ιστορία του φαγητού μετά την πανδημία», 2021: https://wwwdeloitte.com/us/en/pages/consumer-business/articles/food-service-restaurant-business-trends- post-covid.html 

  3. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές υπό βέλτιστες συνθήκες εργαστηρίου και δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η διαμόρφωση και η χρήση του προϊόντος, το λογισμικό, οι συνθήκες λειτουργίας, η ασύρματη λειτουργικότητα, οι ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας, η φωτεινότητα της οθόνης και άλλοι παράγοντες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί φυσικά με το χρόνο και τη χρήση. 

  4. Απαιτεί ] Wi-Fi router και αγορασμένο πρόγραμμα που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες. 

  5. Μελέτη Dr. Wayne Jonas, “Έρευνα: COVID-19 Spurs Increase in Self-Care”, 2 Ιουνίου 2020: https://drwaynejonas.com/covidsurvey 

  6. SWNS Digital Poll, «How Environmentally Friendly is Your Self-Care Routine;», 15 Ιουνίου 2022: https://swnsdigital.com/us/2022/06/how-environmentally-friendly-is-your-self-care -routine 

  7. Το λειτουργικό σύστημα για το Lenovo Tab P11 (2nd Gen) κατά την κυκλοφορία είναι Android 12L και για το Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) είναι το Android Δύο σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος (έως Android 14) θα πραγματοποιηθούν μετά την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τον κύκλο ζωής του προϊόντος και θα λάβουν αναβαθμίσεις ασφαλείας τριών ετών. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες αναβάθμισης λογισμικού, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht501098

  8. Ισχύει για υπολογιστές Windows με Windows 10 ή 11, σε σύζευξη με Android Tablet (11/12) μέσω επέκτασης συνοδευτικού. Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές Windows / Android αντίστοιχα από το Microsoft store και το Google Play store. 

  9. Οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν, απεριόριστη χρήση τόσο του Nebo όσο και του MyScript Calculator 2 με την αγορά είτε του Lenovo Tab P11 Pro (2ης γενιάς) είτε του Lenovo Tab P11 (2ης γενιάς). 

  10. Οι επιλογές χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τη διαθεσιμότητα. 

  11. Τα προϊόντα και οι προσφορές Premium Care υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Τα επίπεδα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές και τις προδιαγραφές προϊόντων ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. 

  12. Οι τιμές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν φόρο και δεν περιλαμβάνουν αποστολή ή επιλογές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Οι τιμές μεταπωλητή ενδέχεται να διαφέρουν. Οι ημερομηνίες στο ράφι και οι επιλογές χρώματος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές προϊόντων, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. 

  13. Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς του USB2 θα ποικίλλει και, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ικανότητα επεξεργασίας των κεντρικών και περιφερειακών συσκευών, τα χαρακτηριστικά του αρχείου και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του συστήματος και τα περιβάλλοντα λειτουργίας, θα είναι πιο αργή από 20 Gbit/s. 

  14. Ανατρέξτε στον ιστότοπο του προϊόντος για την πλήρη λίστα του προεγκατεστημένου λογισμικού. Η πραγματική διαθεσιμότητα εφαρμογών λογισμικού διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles