18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ταξίδι στο παρελθόν, παίζοντας δωρεάν Mac games απευθείας στον Browser σας!

    Όταν οι πρώτοι Mac computers άρχισαν να γίνονται «mainstream» πίσω στην δεκαετία του ’80, ο κόσμος της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών βρισκόταν ακόμη σε βρεφικό στάδιο, με την Apple να πραγματοποιεί εκείνη την περίοδο τα πρώτα της βήματα. Παρόλα αυτά, πίσω σε εκείνες τις «ρομαντικές» εποχές, η τρέλα του computing ασκούσε μία διαφορετική γοητεία, για αυτό και μπορεί για παράδειγμα το UI των πρώτων Mac να θεωρείται «αρχαιολογία» με βάση τα σημερινά στάνταρ, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κατάφερε να κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων φίλων της τεχνολογίας.

    Apple Mac 1984

    Εάν ανήκετε στους λάτρεις των παλαιών υπολογιστών Mac ή απλώς έχετε μέσα σας την περιέργεια για να γνωρίσετε καλύτερα τα πρώτα personal computers της Apple, το ευχάριστό νέο είναι ότι το Internet Archive πρόσφατα κατάφερε να δημιουργήσει έναν Mac emulator που σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε την αίσθηση ενός Mac υπολογιστή. Ο εν λόγω emulator σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε απευθείας στον browser σας μία σειρά από all-time classic games όπως είναι τα Frogger, Space Invaders, Dark Castle, Airborne και Lode Runner, αλλά και να τρέξετε μία σειρά από apps όπως το MacPaint και Microsoft Word. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα μίνι ταξίδι στο παρελθόν δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles