18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Με speed run mode και βελτιωμένη AI το remake του «The Last of Us» – Δείτε το video

    Τις τελευταίες ώρες, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 10 λεπτών, στο οποίο οι directors του πολυαναμενόμενου “The Last of Us Part 1” μιλούν για τις βελτιώσεις που θα δούμε στο remake της Naughty Dog για το PS5.

    Στο video γίνονται εμφανή τα βελτιωμένα γραφικά, όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αλλαγές στο gameplay. Σύμφωνα με τη Naughty Dog, η AI για εχθρούς και companions θα εξελιχθεί περαιτέρω, θα υπάρχουν extra gameplay modes και οι κομμένες σκηνές του παιχνιδιού θα αποκτήσουν audio descriptions για πρόσβαση.

    Όταν το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2013, η AI δεν ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένη. Στο remake όμως θα δούμε πιο μοντέρνα συστήματα στο χειρισμό, που θα «απογειώνουν» κυρίως τις μάχες. Στο «πεδίο» των gameplay modes, το remake θα περιλαμβάνει permadeath γι’ αυτούς που θέλουν πραγματικά να δοκιμάσουν να επιβιώσουν στα πλαίσια του zombie apocalypse, και speed run mode, για το οποίο δε μαθαίνουμε κάτι ιδιαίτερο από το trailer. Προκειμένου να μάθετε όλες τις βελτιώσεις που συζητήθηκαν, δείτε το παρακάτω trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρυλικό Atari 2600 αναδημιουργεί η Lego

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles