20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μεταμορφώνει με πολυτελή υλικά το Apple Watch 7 η Caviar

    Είναι γεγονός ότι από την Apple έχουμε δει εξαιρετικά smartwatches, τα οποία ωστόσο δεν κατασκευάζονται από πολυτελή υλικά όπως ο χρυσός ή η πλατίνα, αλλά περιορίζονται στο κεραμικό και το τιτάνιο. Αν, λοιπόν, είσαι fan του μοντέρνου Apple Watch αλλά θα ήθελες και κάτι από τη λάμψη των παλαιών ρολογιών, η Caviar σου έχει τη λύση.
    Η εταιρεία, πρόσφατα λάνσαρε μια νέα σειρά με 2 βασικές εκδόσεις, η οποία βασίζεται στο Apple Watch 7.
    Η πρώτη έκδοση ονομάζεται moon και περιλαμβάνει ανάγλυφα κομμάτια εμπνευσμένα από το έργο του Gustave Young, ενός διάσημου χαράκτη αμερικανικών πυροβόλων όπλων του 19ου αιώνα.

    Η έκδοση Night Moon ξεκινά από τις 3.260 δολάρια, είναι καλυμμένη από λευκό bronze και διαθέτει μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Υπάρχουν διαθέσιμα μόλις 99 αντίγραφα. Το Gold Moon αποτελεί μια πιο ακριβή version με 8 μόνο κομμάτια που κοστίζει 25.070 δολάρια. Έχει κατασκευαστεί από χρυσό 18 καρατίων και καφέ λουράκι από δέρμα κροκόδειλου.


    Οι προτάσεις όμως δε σταματούν εδώ. Ακολουθούν τα ρολόγια Rivets για τους φίλους του industrial look. Και τα δύο χρησιμοποιούν τιτάνιο αεροπορίας με μαύρη επίστρωση PVD. Διατίθενται οι εκδόσεις Line και Flame, οι οποίες είναι επίσης κατασκευασμένες από τιτάνιο, αλλά έχουν διακοσμητικά μοτίβα χαραγμένα με λέιζερ. Τα ρολόγια αυτά θα σου στοιχίσουν περίπου 3.000 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Μικροσκοπικό ρομπότ-καβούρι κατασκεύασαν μηχανικοί στο πανεπιστήμιο του Northwestern

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles