19.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Microsoft: Τέλος στην προσφορά για Xbox Game Pass με €1 πριν την κυκλοφορία του Starfield

    Κι ενώ οι gamers μετρούν αντίστροφα μέχρι την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Starfield, η Microsoft αποφάσισε να ακυρώσει την προσφορά Xbox Game Pass για 1 ευρώ, η οποία ήταν διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Η εν λόγω προσφορά είχε αποσυρθεί τον προηγούμενο Μάρτιο. Τον Ιούλιο όμως η εταιρεία αποφάσισε να επαναφέρει την προσφορά με μειωμένη διάρκεια δεκατεσσάρων ημερών, ανακοινώνοντας παράλληλα και αύξηση της τιμής για την υπηρεσία. Ωστόσο, επέλεξαν τώρα να την αποσύρουν για άλλη μια φορά.

    Αυτή η απόσυρση έρχεται μόλις λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα αποκλειστικά παιχνίδια της Microsoft, του Starfield. Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στον κατάλογο Xbox Game Pass από την ημέρα κυκλοφορίας του στις 6 Σεπτεμβρίου. Προφανώς, η εταιρεία επιθυμεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της από το λανσάρισμα του τίτλου, επομένως όσοι επιθυμούν να παίξουν θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά τη συνδρομή από την πρώτη μέρα.

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η τιμή της συνδρομής Xbox Game Pass για κονσόλα αυξήθηκε από 9,99 € σε 10,99 € στις 6 Ιουλίου, ενώ η συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate αυξήθηκε από 12,99 € σε 14,99 €. Προς το παρόν, η τιμή του PC Game Pass παραμένει η ίδια στα 9.99 € το μήνα. Αυτή η νέα απόσυρση της προσφοράς μπορεί να οδηγήσει σε εικασίες σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ της Microsoft και τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να προωθήσει και να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών του Xbox Game Pass στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Atlas Fallen Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles