23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μικρή καθυστέρηση! H 3η season του Mandalorian έρχεται την 1η Μαρτίου…

    Δεν υπάρχει fan του Star Wars που να μην περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Mandalorian Din Djarin και του χαριτωμένου (αλλά εξαιρετικά μυστηριώδους) Grogu (ή Baby Yoda). Όπως ήδη γνωρίζαμε βέβαια η πολυαναμενόμενη 3η season του Mandalorian είχε προγραμματιστεί στο Disney+ για τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα για τις 22 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η πρεμιέρα του Mandalorian 3 θα αργήσει λίγο, καθώς είναι προγραμματίστηκε εκ νέου για την 1η Μαρτίου.

    Αν και όπως αντιλαμβάνεστε, η υπόθεση της νέας season του Mandalorian κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, παρόλα αυτά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στο νέο κεφάλαιο του Mandalorian πρόκειται να δούμε τον Din Djarin να παλεύει για τον θρόνο του πλανήτη του Mandalore. Την τελευταία φορά που είχαμε συναντήσει τους δύο ήρωες ήταν στο Book of Boba Fett, όπου ο Din και ο Grogu ενώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, συμβάλλοντας καταλυτικά στη μάχη του Tatooine. Σχεδόν τρείς μήνες απομένουν μέχρι το release, αλλά για να κρατηθείτε σε φόρμα δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο (παλαιότερο) trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles