24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Μοναδικές στιγμές από το booth της LG στην IFA 2019 (video)!

    H LG δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο ραντεβού στην IFA 2019 και σίγουρα το booth της ήταν ένα από τα πιο πλούσια και όμορφα στημένα στην έκθεση του Βερολίνου. Για μια ακόμη χρονιά, ο χώρος της LG φιλοξένησε όλα της τα προϊόντα καλύπτοντας τους τομείς των λευκών οικιακών συσκευών, του mobile, του Home entertainment και φυσικά του computing.

    LG Booth (12)
    Η περιήγηση μας στο φανταστικό booth της LG ξεκίνησε από το all-time classic “Wall”, το φανταστικό τείχος της LG που σου δημιουργεί απίθανα θαυμασμό με την έκταση και τον επιβλητικό του χαρακτήρα. Κύματα, δέντρα μέσα στο δάσος, αστέρια… σε έναν unique συνδυασμό που φανερώνει την τεχνολογική υπεροχή και τον εμβληματικό χαρακτήρα όλων των προϊόντων της LG, αλλά κυρίως των OLED panels της!

    LG Booth (14)

    LG Booth (13)

    Και εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός που λένε, τότε το υπόλοιπο booth ήταν ακόμη πιο συναρπαστικό! Οι εκπληκτικές Signature 8K OLED τηλεοράσεις σίγουρα ήταν η μεγάλη attraction του booth της LG, ενώ και οι 8K Nanocell μας βοηθούν να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον των τηλεοράσεων. Τα δε Ultragear monitors πού βρίσκονταν στημένα στο booth είναι απλώς κορυφαία στην κατηγορία τους και αποδεικνύουν την ηγετική θέση της LG και στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων!

    LG Booth (6)

    LG Booth (4)

    LG Booth (1)

     

    LG Booth (10)

    Φυσικά, το μενού είχε και mobiles με το Dual Screen G8X ThinQ να αποτελεί την ξεχωριστή απάντηση της LG στα foldables, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και στο ρόλο που παίζει πλέον η τεχνητή νοημοσύνη στις λευκές οικιακές συσκευές, όπου πλέον οι εφαρμογές της Α.Ι. έχουν εισέλθει για τα καλά στον κόσμο των λευκών. Ψυγεία και πλυντήρια που “σκέφτονται”, air-condition με Wi-Fi, απίθανα beats από πανίσχυρα ηχεία και το όραμα ενός interconnect σπιτιού δεν αποτελεί πλέον το αποκύημα κάποιου φανταστικού μυθιστορήματος, αλλά απτή πραγματικότητα και έχει την σφραγίδα της LG.

    LG Booth (7)

    LG Booth (8)

    LG Booth (15)

    Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και μεταφερθείτε με το φακό μας στο booth της LG!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles