22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    MTN: Δωρεάν παιδικές θεατρικές παραστάσεις σε μαθητές δημοτικών σχολείων ΖΕΠ

    MTN THANOS AND KYROU ZEP EVENT

    Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η MTN δίνει την ευκαιρία σε μαθητές δημοτικών σχολείων από όλη τη Κύπρο που ανήκουν στις Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, να παρακολουθήσουν δωρεάν παιδικές θεατρικές παραστάσεις!

    Συγκεκριμένα στις 7, 9 και 10 Δεκεμβρίου 1.100 παιδιά βρέθηκαν στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη και παρακολούθησαν δωρεάν την θεατρική παράσταση της Alpha Square σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου «Σταχτοπούτα».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η MTN κάλυψε όλα τα έξοδα και των πέντε παραστάσεων καθώς και τα λεωφορεία για την μεταφορά μαθητών ΖΕΠ από τα 26 σχολεία της Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Πάφου. Πριν την έναρξη της παράστασης η MTN χάρισε στα παιδιά δώρα και πρωινό γεύμα ενώ στο τέλος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.

    Ο Chief Commercial Officer της MTN κ. Θάνος Χρονόπουλος, βρέθηκε στην παράσταση: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για όλους! Στην MTN για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Είναι χαρά και τιμή μας που περισσότερα από 1.100 παιδιά θα ζήσουν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία δοσμένη από την MTN. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης σε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά».

    Ο κ. Παναγιώτης Κύρου Υπεύθυνος Δημοτικής Εκπαίδευσης και Υπεύθυνος Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την MTN γιατί και φέτος ανέλαβε με δική της πρωτοβουλία να δώσει χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συγχαίρει την MTN και όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας, η προσφορά αυτή έρχεται να καλύψει μέρος της οποιασδήποτε ανισότητας που παρατηρείται στον τόπο μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles