21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Murderville: Νέα αστυνομική κωμική σειρά με διάσημους guests κάνει πρεμιέρα στο Netflix (trailer)

    Μια νέα αστυνομική κωμική σειρά ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το Murderville, που θα αποτελείται από μόλις 6 αυτοτελή επεισόδια, στα οποία θα δούμε τον ντετέκτιβ Terry Seattle να προσπαθεί να διαλευκάνει ποικίλες υποθέσεις.

    Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο Terry Seattle εργάζεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Για τον Terry κάθε μέρα σημαίνει και μια νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας και ένας νέος celebrity είναι ο παρτενέρ του. Από τη σειρά αναμένεται να παρελάσουν μεγάλα ονόματα όπως οι Sharon Stone, Kumail Nanjiani, Ken Jeon και Conan O Brien. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους guests δεν λαμβάνει το σενάριο και έτσι δεν έχουν ιδέα τι θα συμβεί. Επομένως πρέπει να αυτοσχεδιάσουν μαζί με τον Terry Seattle και να λύσουν την υπόθεση. Είναι στην ευθύνη του guest να ονομάσει τον δολοφόνο.

    Στην νέα σειρά επομένως θα δούμε τον εκκεντρικό ντετέκτιβ να συνεργάζεται με ανίδεους διάσημους καλεσμένους για να ερευνήσει μια σειρά από φόνους σε μια αυτοσχεδιαστική αστυνομική κωμωδία.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Lord Of The Rings: Αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles