18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέα εποχή για το digitallife: ανανεώνει αισθητικά το design του και γίνεται πιο ευέλικτο και διαδραστικό

    Μια νέα εποχή ξεκινά για το digitallife.com.cy, καθώς το καταξιωμένο ενημερωτικό τεχνολογικό portal της Κύπρου, ανανεώνει αισθητικά το design του και αποκτά νέες λειτουργίες και δυνατότητες που το καθιστούν πιο ευέλικτο και διαδραστικό, διατηρώντας παράλληλα στο ακέραιο το πλούσιο και εκρηκτικό του περιεχόμενο, που το έχει αναδείξει σε πρώτη καθημερινή επιλογή ενημέρωσης για τα τεχνολογικά δρώμενα του νησιού μας.

    Η ανανέωση του digitallife.com.cy συμπίπτει με τα 14α γενέθλια του τεχνολογικού Portal, το οποίο ξεκίνησε τη συμβολή του στη ενημέρωση τον Σεπτέμβριο του 2009. Στο διάστημα που μεσολάβησε κατόρθωσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κυπριακού κοινού και να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμησή του ως καθημερινή πηγή ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας, παρουσιάζοντας συνεχώς ανοδική πορεία από πλευράς επισκεψιμότητας.

    Η ριζική ανανέωση του, σε επίπεδο εμφάνισης και παρεχομένων υπηρεσιών θα προσφέρει μια νέα μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε όλους τους αναγνώστες του, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν υπολογιστή, tablet ή smartphone. Παράλληλα, θα αναδεικνύει και θα τονίζει με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τα άρθρα και τις αποκλειστικότητες του site, προσφέροντας ευκολότερη πλοήγηση και κάνοντας κάθε επίσκεψη στο digitallife.com.cy, μια ξεχωριστή εμπειρία για τον αναγνώστη.

    Οι εργασίες ανανέωσης του digitallife.com.cy, θα ολοκληρωθούν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles