18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέες δυνατότητες για τις εφαρμογές Samsung Gallery και Samsung Notes

    H εφαρμογή Samsung Gallery απέκτησε ένα νέο “Drawer UI” με την τελευταία αναβάθμιση (12.1.07.5), όπου υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να μεταφερόμαστε από φάκελο σε φάκελο σε Galaxy tablets ή κινητά σε DeX Mode. Βγαίνει από τα αριστερά και δουλεύει με παρόμοιο τρόπο με desktop εφαρμογές.

    Μια άλλη αλλαγή (αυτή φαίνεται ότι είναι μόνο για τα κινητά) είναι το Full screen scrolling, όπου κρύβεται η status bar και η navigation bar ενώ κάνουμε scrolling, ώστε να αφήνει περισσότερο χώρο για τις εικόνες. (για να τα επαναφέρουμε αρκεί ένα scroll up).

    Και το Samsung Notes επίσης ενημερώνεται με νέα χαρακτηριστικά στην έκδοση 4.7.06.64. Μπορούμε να υπογραμμίσουμε σημαντικές φράσεις, να κυκλώσουμε άλλες και γενικότερα να σχεδιάζουμε πάνω στις σημειώσεις μας. Επίσης, μπορούμε πλέον να εισάγουμε και εικόνες PDF και να σχεδιάζουμε πάνω σε αυτές.

    Εάν έχουμε ηχογραφήσει και ηχητικό ενώ κρατούσαμε τις σημειώσεις, η ενημερωμένη εφαρμογή θα μπορεί να αναπαράγει τον ήχο ενώ εμφανίζεται η σημείωση, όπως ακριβώς όταν δημιουργήθηκε. Με το Skip, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια πρόταση στο ηχητικό.

    Και οι δύο εφαρμογές αναβαθμίζονται από το Galaxy Store.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles