18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέο Apple Pencil με θύρα USB-C ανακοίνωσε η Apple

    Ένα νέο, φθηνότερο Apple Pencil, το οποίο έρχεται με θύρα USB-C, ανακοίνωσε η Apple. Το αξεσουάρ, που απευθύνεται σε χρήστες iPad, θα κοστίζει 79 δολάρια και περιλαμβάνει ένα συρόμενο καπάκι που αποκαλύπτει τη θύρα. Συνδέεται επίσης μαγνητικά στην άκρη ενός iPad για μεγαλύτερη ευκολία.

    Η χαμηλότερη τιμή είναι αυτή που αποκαλύπτει ότι το μολύβι δεν διαθέτει μερικά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τα αξεσουάρ πρώτης και δεύτερης γενιάς. Η συσκευή δεν υποστηρίζει pressure sensitivity, wireless pairing και φόρτιση ή τη λειτουργία double-tap που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει εναλλαγή μεταξύ εργαλείων.

    Ωστόσο, εξακολουθεί να υποστηρίζει hover με μοντέλα M2 του iPad Pro. Το πρώτο μοντέλο Apple Pencil χρησιμοποίησε μια υποδοχή Lightning που προεξείχε για να συνδέεται με το iPad, ενώ το μοντέλο δεύτερης γενιάς φόρτιζε ασύρματα και δεν είναι συμβατό με το iPad 10ης γενιάς που κυκλοφόρησε η Apple πέρυσι, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες του χωρίς τη «φανταχτερή» γραφίδα της Apple.

    Το USB-C Apple Pencil είναι συμβατό με μια σειρά iPad, συμπεριλαμβανομένου του iPad Pro τρίτης έως έκτης γενιάς 12,9 ιντσών, του iPad Pro 11 ιντσών πρώτης έως τέταρτης γενιάς, του iPad Air τέταρτης και πέμπτης γενιάς, του iPad 10ης γενιάς και του iPad mini έκτης γενιάς. Το USB-C Apple Pencil θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Νοεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Wave Keys: Tα νέα εργονομικά πληκτρολόγια της Logitech ενισχύουν την άνεση και την ευεξία των εργαζομένων!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles