20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο survival game από την Blizzard!

    Δεν έχει συμπληρωθεί καλά μια εβδομάδα από την ανακοίνωση του κολοσσιαίου διαστάσεων deal ανάμεσα στην Microsoft και στην Activision Blizzard και ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα της νέας συμφωνίας. Σχεδόν από το πουθενά, η Blizzard ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο IP, για το οποίο εδώ και καιρό δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο survival game, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες.

    To εν λόγω game δεν διαθέτει μέχρι στιγμής κάποιον επίσημο τίτλο, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τους γνωστούς κόσμους του StarCraft, WarCraft, Diablo και Overwatch, αποτελώντας μια εντελώς νέα πρόταση στον κόσμο του gaming. Το μόνο που αναφέρει η εμβληματική εταιρεία, είναι ότι πρόκειται για ένα νέο σύμπαν, γεμάτο από ήρωες που θα ζήσουν τις δικές τους περιπέτειες και θα διηγηθούν επικές ιστορίες. Αν και σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά σε επίπεδο development, ωστόσο η Blizzard δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες (κάτι που σίγουρα θα γίνει μέσα στη χρονιά που διανύουμε).

    Παρόλα αυτά, την ανακοίνωση του νέου αυτού IP συνόδευαν δύο artworks, τα οποία δείχνουν μια μείξη fantasy και πιο… μοντέρνων στοιχείων. Χωρίς αμφιβολία το αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles