23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nintendo: Αυτό είναι το Switch Mario Red Edition

    Η Nintendo ανακοίνωσε την τελευταία ειδική έκδοση του Switch, η οποία είναι γεμάτη από… νοσταλγία. Η νέα χρωματική παλέτα έχει ονομαστεί Mario Red Edition και αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες των video games της Nintendo. Το σύστημα θα διαθέτει κονσόλα, βάση σύνδεσης και χειριστήρια Joy-Con, όλα στο εμβληματικό κόκκινο του Mario. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια μικροσκοπική σιλουέτα του Mario καθώς μπαίνει στη δράση. Υπάρχει επίσης μια πινελιά χρυσού χάρη σε ένα σύνολο νομισμάτων που κρύβονται μέσα.

    Ο νέος σχεδιασμός θα είναι διαθέσιμος μόνο στο μοντέλο OLED, κάτι που αναμενόταν. Η έκδοση OLED του Switch είναι το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας και έχουμε ήδη δει παρόμοιες ειδικές εκδόσεις τελευταία. Η Nintendo είναι γνωστό ότι κυκλοφορεί προσαρμοσμένες κονσόλες που συνδέονται με τα επερχόμενα παιχνίδια – και με την επίσημη κυκλοφορία του Super Mario Bros. Wonder που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία δημιουργεί ένα μικρό buzz με αυτή τη χρωματική παλέτα με θέμα το Mario.

    Η κονσόλα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher 4: Πάνω από 250 developers για την ανάπτυξή του (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles