23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    O Andy Serkis (…Gollum) θα σκηνοθετήσει το Venom 2!

    To Venom με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τα πήγε κι άσχημα σε εμπορικό επίπεδο (συγκεντρώνοντας περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως), παρόλο που δεν απέσπασε πολλές θετικές κριτικές. Το ευχάριστο νέο για τους fans είναι ότι η Sony έχει ήδη στα σκαριά το sequel και ήδη πλέον έχει βρεθεί και ο σκηνοθέτης, που δεν είναι άλλος από τον Andy Serkis, τον οποίο όλοι μας λατρέψαμε στο ρόλο του Gollum στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά και ως Caesar στον Πλανήτη των Πιθήκων και Snoke στο Star Wars (ο γνωστός ηθοποιός είναι εξαιρετικός στο motion capture).

    Venom 2 serkis

    Αυτή θα είναι η 3η σκηνοθετική απόπειρα του πολυτάλαντου Serkis μετά το film Breathe του 2017 και την πρόσφατη μεταφορά του Jungle Book (Βιβλίο της Ζούγκλας) το 2018 και σίγουρα η εμπειρία του στον τομέα του motion capturing θα τον βοηθήσει στο να ξεδιπλώσει τη δυναμική του Venom, ο οποίος είναι και αυτός ένας ήρωας που ζωντανεύει στο σινεμά μέσω της τεχνικής mo-cap. Αν και είναι άγνωστο το που θα κινηθεί το σενάριο, ωστόσο στην post-credit scene του πρώτου Venom είχαμε την ευκαιρία να δούμε να εμφανίζεται στο προσκήνιο ο Carnage, ο αιώνιος εχθρός του Venom, ο οποίος φάνηκε να τον υποδύεται ο Woody Harrelson. Αναμφίβολα, η 3η σκηνοθετική απόπειρα του “My Precious” Serkis αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles