23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στο κινηματογραφικό Tom Clancy’s The Division

    Μπορεί να μην τα πήγε πάρα πολύ καλά με την προσαρμογή του video game της Ubisoft, Prince of Persia, ωστόσο φαίνεται πως ο Jake Gyllenhaal δεν πτοήθηκε από το γεγονός και θα ξαναδοκιμάσει στο genre με την ίδια εταιρεία. Αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του Tom Clancy’s The Division, ο περίφημος τίτλος της Ubisoft που έχει τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην ιστορία του label.

    division-videogame-promobanner-700x394

    O post-apocalyptic κόσμος του The Division έχει κάνει θραύση πουλώντας πάνω από 330 εκατομμύρια σε μόλις 5 ημέρες(!), άρα ήταν θέμα χρόνου να πέσει η ιδέα για το φιλμ που ακολουθεί μία ομάδα της Strategic Homeland Division που προσπαθεί να βάλει τάξη στο Μανχάταν μετά από την επιδημία που έχει διαλύσει τη Νέα Υόρκη και έχει γεμίσει την πόλη από επικίνδυνους εγκληματίες. Οι παραγωγοί σκέφτηκαν πως το σκηνικό είναι ιδανικό για να γίνει ταινία, ένα World War Z χωρίς τις ορδές των ζόμπι, με το story να βολεύει ιδιαίτερα αφού δεν έχει περίπλοκα παρακλάδια που δύσκολα μαζεύονται σ’ ένα σενάριο.
    Και όπως αναφέραμε στην αρχή το ζουμί της υπόθεσης είναι πως, όπως γράφει το Variety, ο Gyllenhaal θέλει να πρωταγωνιστήσει αλλά και να κάνει την παραγωγή στο project. Αυτή η επιλογή θα βρει τον εξαιρετικό ηθοποιό να επιστρέφει ξανά σε blockbusters αφού είχε, πολύ σωστά, κάνει ένα break από τις μεγάλες παραγωγές παίζοντας πιο low key ταινίες όπως ήταν τα Prisoners, Demolition και Nightcrawler. 
    Όσο για το στούντιο που ίσως δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αναλάβει το φιλμ είναι η Paramount Pictures. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles