18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Όχι, η Lenovo δε θα σταματήσει να κυκλοφορεί τα Moto G και Moto E smartphones

    Οι φήμες τελευταία σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί η Lenovo από εδώ και πέρα το brand Motorola και τις συσκευές του (βλέπε οικογένεια Moto) είναι πολλές. Όσον αφορά το brand Motorola, είχαμε τοποθετηθεί εδώ, ενώ η εταιρεία ξεκαθάρισε την κατάσταση και σε επίσημο blog post.

    Χθες κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν, με βάση νεότερες φήμες, ότι η Lenovo θα “σκοτώσει” τις οικονομικές σειρές Moto G και Moto E, ώστε να διαθέσει μόνο high-end προτάσεις. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν ακούγεται έτσι κι αλλιώς λογικό μία εταιρεία να καταργήσει κάτι πραγματικά… επιτυχημένο.

    moto g 3rd gen

    “Παρόλο που θα απλοποιήσουμε το portfolio της Motorola (και της Lenovo) δεν έχουμε σχέδια να αποσύρουμε το Moto G, το πιο επιτυχημένο μας smartphone ή το Moto E ανέφερε αντιπρόσωπος της Motorola στο The Verge. Κάτι διαφορετικό πραγματικά θα μας έκανε εντύπωση…

    Η εταιρεία έχει ήδη σημειώσει ότι θα δώσει έμφαση στα brands Moto και Vibe, με το κάθε ένα να στοχεύει στο δικό του κοινό. Αυτό δε σημαίνει, πάντως, ότι η σειρά Moto θα αφορά μόνο high-end συσκευές και η σειρά Vibe οικονομικές, καθώς είναι πιο πιθανό να συνεχίσουν να απευθύνονται σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου (π.χ. τα Vibe περισσότερο σε Ασία και τα Moto σε Αμερική).

    Με το συνδυασμό των δύο σειρών αλλά και με λιγότερες συσκευές συνολικά, η Lenovo θέλει να χτίσει ένα δυναμικό portfolio σε όλο τον κόσμο που σίγουρα θα κερδίσει για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles