18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    OReSTi method: Η νέα καινοτόμος μέθοδος στρατηγικής προσέγγισης του μάρκετινγκ στα Social Media

    Μια νέα καινοτόμο μέθοδο για την στρατηγική προσέγγιση του μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωσε πρόσφατα η κυπριακή εταιρεία Socialway Business Institute ltd.

    Η νέα αυτή μέθοδος που φέρει την εμπορική ονομασία OReSTi (ORe = Optimize & Redesign, S = Strategic Content Plan, T = Targeted ads και I= Insight analysis) είναι δωρεάν προσβάσιμη μέσω της ειδικής πλατφόρμας που δημιούργησε η Socialway, με σκοπό να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αποτελεσματική μέθοδο για στρατηγική προσέγγιση του Μάρκετινγκ που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ( όπως TikTok, Facebook, Instagram και LinkedIn), σε οποιοδήποτε τομέα, οποιαδήποτε χώρα/γλώσσα και κάθε προϋπολογισμό.

    Αναπτύχθηκε τα τελευταία 14 χρόνια από τα στελέχη της Socialway μέσω της καθημερινής καθοδήγησης ΜμΕ, της μελέτης, της εξάσκησης και της παρακολούθησης της ταχείας ανάπτυξης των εργαλείων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και βοήθησε εκατοντάδες εταιρείες σε διάφορους κλάδους σε όλο τον κόσμο. Η λίστα ελέγχου της μεθόδου OReSTi είναι δωρεάν διαθέσιμη στην διεύθυνση https://www.orestimethod.com/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles